Anasayfa > Oyun Haberleri > DOOM Eternal Nintendo Switch Versiyonu 8 Aralık’ta Geliyor

DOOM Eternal Nintendo Switch Versiyonu 8 Aralık’ta Geliyor

Bu yılın fazlasıyla ses getiren isimlerinden DOOM Eternal Nintendo Switch çıkışını 8 Aralık’ta gerçekleştireceğini duyurdu!

Özellikle eski dönem oyunlara aşina olan oyuncular bu sene DOOM Eternal’ın çıkışı ile oldukça mutlu olmuştu. Aksiyon ögeleri, müzikleri gibi işleri harika yapması ile DOOM, sadece serinin hayranlarını değil çok geniş bir oyuncu kitlesini etkilemeyi başardı. The Game Awards’da da farklı kategorilerde adaylığını koyan DOOM Eternal bu sefer de Nintendo Switch’teki oyuncularını sevindirmeye hazırlanıyor.


“Bekleyiş sona erdi. DOOM Eternal Nintendo Switch eShop’a 8 Aralık’ta geliyor. Tercihi jiroskopik nişan alma sistemi ile iblislere hükmedin.

Son yapılan açıklamalara göre DOOM Eternal, 8 Aralık tarihinde Nintendo Switch’in eStore’undaki yerini alacak. PC ve Konsol versiyonundan farklı olarak Nintendo Switch versiyonu, konsolun jiroskop özelliklerini de kullanacak. Bu sayede oyuncular oyunu Switch kontrolcüsü ile “Hareketli Nişan” özelliğini kullanarak oynayabilecek.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir