Anasayfa > Oyun Haberleri > Doom Eternal’ın İlk Hikaye DLC’si The Ancient Gods’ın Fragmanı Gösterildi!

Doom Eternal’ın İlk Hikaye DLC’si The Ancient Gods’ın Fragmanı Gösterildi!

 Doom Eternal’in ilk hikaye DLC’si olacak The Ancient Gods’ın tanıtım fragmanı 27 Ağustos 2020 TSİ 23.00’da gerçekleşen Gamescom Opening Night Live etkinliğinde gösterildi. Detaylar haberimizde.

id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan efsane FPS serisi Doom’un güncel oyunu Doom Eternal’e yakında gelecek ilk hikaye DLC’si ya da daha doğrusu hikaye genişlemesi The Ancient Gods: Part One’ın, teaser’ı daha önce yayınlanmıştı. Gamescom Opening Night Live etkinliğinde yeni tanıtım fragmanı karşımıza çıktı ve eklentinin çıkış tarihi verildi.

Doom Eternal: The Ancient Gods Hakkında

Doom Eternal: The Ancient Gods, Doom Eternal’in alacağı ilk hikaye DLC’si olma özelliğine sahip. Bethesda’nın açıklamasına göre göklerdeki bir dengesizlikten uyanan kadim bir kötülükle yüzleşeceğiz. Asıl hedefimiz Khan Maykr’ı alt etmek olacak. Yayınlanan fragmanda karşımıza çıkacak birbirinden farklı yeni iblsileri görme fırsatı yakalıyoruz. Bu iblisler arasında devasa bir yaratık da ilgi çekmeyi başarıyor. Zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Bunların dışında denizaltına binme yeteneği veya fırsatına sahip olacağız. Şu an için duyurulan DLC, The Ancient Gods’ın 1.kısmı olarak geçiyor yani bu demek oluyor ki ikinci bir kısım daha ilerleyen dönemlerde karşımıza çıkacak.

Doom Eternal: The Ancient Gods Part One, 20 Ekim 2020’de PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC platformlarına çıkışını yapacak. Ayrıca Doom Eternal, yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X’e oyunu alan oyuncular tarafından ücretsiz olarak yükseltilebilecek.  İşte Doom Eternal: The Ancient Gods Part One fragmanı:

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir