Anasayfa > Oyun Haberleri > DOOM Ve DOOM II İçin Dev Güncellemeler Geldi!

DOOM Ve DOOM II İçin Dev Güncellemeler Geldi!

DOOM ve DOOM II, neredeyse 30 yıl sonra güncellendi. Detaylar haberimizde.

Id Software tarafından geliştirilen ve FPS türünün atalarından olan oyun, dün itibariyle güncellendi. Neredeyse 30 yıl sonra güncellenen DOOM ve DOOM II, geniş ekran desteği ile öne çıktı. Ayrıca birçok sorun da giderildi. Yapılan güncellemede geniş ekran desteği ve 120 FPS özelliği de beraberinde geldi. Bildiğiniz gibi bu geniş ekran seçeneği, yeni jenerasyon konsollarına (mobil dahil.) port edilen oyunlarında mevcuttu. Bethesda yayınladığı blog yazısında oyun için QQL iyileştirmeleri, performans optimizasyonları ve daha fazla iyileştirmelerin de dahil olduğunu açıkladı. Önceden bu iki oyuna sahip olanlar ise yeniden yayınlanan versiyonlarına erişebilecekler. Ayrıca sonradan satın alacaklar ise standart ve yenilenmiş seçenekleri karşılarına çıkacak. Aynı şekilde Steam başlatma seçeneklerinde de bu seçenekler çıkacak. Ayrıca oyunda gizli bölgelere girdiğinizde oyunun sıkı hayranlarının yakından bildiği “Secret Found!” adlı yazı gelecek. Onun dışında ise birçok tekniksel sorun giderildi.

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ve RTX 2080 Ti Kapışması: 4K Doom Eternal!

DOOM

Hazır artık tekrardan evlere kapanmışken belki de bu iki oyuna tekrardan şans vermek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir