Anasayfa > Oyun Haberleri > Doraemon Story of Seasons PlayStation 4 İçin Duyuruldu!

Doraemon Story of Seasons PlayStation 4 İçin Duyuruldu!

BANDAI NAMCO tarafından piyasaya sürülen Japon tarla simülatorü Doraemon Story of Seasons, bilgisayar versiyonunun ardından PS4 için de duyuruldu.

Story of Seasons oyunlarıyla Doraemon animesini birleştiren oyun, 11 Ekim 2019’da Steam’de kullanıcılara sunulmuştu. Doraemon Story of Seasons’ta Natura adlı büyülü şehirde yerlilerle güzel bağlar kurarken her karakterin güzel hareketlerini, hikayede kapladıkları yeri inceliyoruz.

Oyunda, diğer Story of Seasons oyunlarının aksine sadece at yetiştirmek, tarla kurmak gibi şeyler yok. Oyun, size Natura’yı keşfetme, böcekler yakalama, maceralara çıkma ve daha birçok şeyin fırsatını sunuyor. Doraemon serisine aşina olanlar için de kendisinin aletlerinin oyunda da kullanıldığını belirtelim. Fazla sistem gereksinimi istemeyen, ziyadesiyle hafif olan bu oyun Steam’de 199 TL karşılığında satılıyor. Oyunu oynayanlar tarafından yapılan incelemelerden de gayet yüksek puanlar almış durumda.

Marvelous Inc. ve Brownies Inc. tarafından geliştirilen, Bandai Namco Entertainment tarafından piyasaya sürülen oyunun PlayStation 4 için 4 Eylül’de oynanabilir olacağı açıklandı. Daha fazla detay için paylaşılan açıklama videosunu seyredebilirsiniz.

 

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir