Anasayfa > Oyun Haberleri > Dota 2 Şişesi Artık Yeni Rünlerle Dolacak

Dota 2 Şişesi Artık Yeni Rünlerle Dolacak

Dota 2 şişesi oyunun en eski ve etkili eşyalarından biri. Defalarca değişikliğe uğrayan şişenin son olarak doldurma seçenekleri genişletildi.

Dota’nın İcefrog tarafından yapılan bir Warcraft modu olduğu mütevazi günleri hala aklımızın güzel köşelerinde. Oyun Valve tarafından ele alınıp Dota 2 olarak tekrar piyasaya sürüldükten sonra ise, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı belliydi. Nitekim öyle oldu. Oyunun karakterleri, haritası ve eşyaları defalarca değişikliğe uğradı ve artık temel bir metadan bahsetmek bile ne kadar gerçekçi bilemiyoruz.

Oyuna Dawnbreaker adındaki yeni bir kahraman dahil eden Valve, bununla da kalmadı. Daha yenice büyük bir güncelleme alan oyuna, açıklanmayan ve beklenmeyen bir dizi değişiklik daha sürdü. Yapılan açıklamaya göre, bu güncellemenin önde gelen aktörü ise, bildiğimiz Dota şişesi.

Dota 2 Sistem Gereksinimleri

Dota’daki şişe (Bottle) özellikle orta kulvara giden oyuncular tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bunun nedeni ise, oyunun erken safhalarında mana ve can yenilemesi için yeniden doldurulabilen bütçe dostu bir alternatif sunması. Şişe bugüne kadar bir çok değişikliğe uğradı. Zaman içinde paylaşılabilir oldu. Rün depolama özellikleri değişti. Oyuncular bu kullanışlı eşyadan asla vazgeçmediler.

Artık oyuncuların şişe doldurması için bir özellik daha geldi. Bu da yeni görücüye çıkan “Su Rünü” (Water Rune). Oyuncular bu yeni su rününü kullanarak Dota 2 şişesi doldurabilecekler. Ancak Su rünü ve Bounty rünü şişeyi 3 yerine 2 kullanımlık dolduracak. Bunlar da her halükarda şişeyi kuryeyele base’e göndermekten daha iyi opsiyonlar.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir