Anasayfa > Oyun Haberleri > Dota Underlords Erken Erişim’den Çıkıyor

Dota Underlords Erken Erişim’den Çıkıyor

Dota Underlords, 2019’un Haziran ayında Auto Chess furyasına yetişebilmek için Erken Erişim adı altında çıkış yapmıştı. Fakat oyunun tam sürümünden bir hayli uzak olması sebebiyle oyuncular oyunu ağır eleştiri altında tutmuştu. Aradan geçen 6 ayda oyun güncellemeler alarak düzelmişti ve sonunda çıkış tarihi açıklandı.

Dota Underlords

Dota Underlords‘un Haziran 2019 yaptığı çıkış, aslında gerçek bir çıkış sayılamazdı. Çünkü oyun aslında open-beta olarak çıkış yapmıştı. Yani oyunu oynayan herkes, aslında bitirilmemiş ve geliştirilmesi devam eden bir oyunu deneyimliyordu. Bu olay, doğal olarak oyuncu sayılarının çıkıştaki heyecanden hemen sonra sürekli olarak düşüşe uğramasına sebep olmuştu. En çok oynandığı an oyuncu sayısı, Valve’ın bir başka başarısız girişimi olan Artifact’in sadece iki katına ulaşabilmişti. Altı ay boyunca gelen herhangi bir güncelleme ise oyunun oyuncu kitlesini kayda değer bir şekilde arttırmaya yetmemişti.

Dota Underlords

Şimdi ise Şubat ayının sonunda Beta‘nın ve Beta sezonunun sona ereceği, 1.0 güncellemesinin oyuna gelerek artık oyunun resmen tam sürüm olacağı açıklandı. 25 Şubat‘ta çıkış yapacak 1.0 Güncellemesiyle birlikte oyuncu sayısının bir miktar artacağı düşünülse de, Underlords’un oyuncu sayısı ilk günlere göre %90 düşmüş durumda. 1.0 ile birlikte gelecek yeni dereceli sezon, yeni Underlordlar, Battle Pass(!), karakter ve eşya rotasyonu ve UI güncellemesi oyunu kurtarabilecek mi, ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

Dota Underlords

Sizce Dota Underlords içinde bulunduğu kuraklıktan 1.0 güncellemesiyle kurtulabilecek mi? Düşüncelerinizi Facebook grubumuza katılarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir