Anasayfa > Oyun Haberleri > Dr Disrespect YouTube Üzerinde İlk Yayınını Açtı

Dr Disrespect YouTube Üzerinde İlk Yayınını Açtı

Twitch platformu üzerinde hesabına koyulan yasaklamadan bir ay sonra Dr Disrespect ilk yayınını YouTube üzerinde açtı.

Sebebi bilinmeyen yasaklamadan sonra ilk defa yayın açan Guy Beahm, Dr Disrespect personasına ait Twitter hesabından gizemli şarkı videoları paylaşıyordu. Yayıncının kariyerine The Champions Club, Facebook ve YouTube üzerinden devam edeceği ortaya çıktı.  Dr Disrespect ile YouTube arasında herhangi bir anlaşma imzalanmadığı detaylar arasında.

Facebook Gaming, yayıncılık platformları arasında günden güne güçleniyor. Dr Disrespect farklı platformlarda yayıncılığa devam etmeyi planladığından Facebook üzerinde de yayınlara devam edecek gibi görünüyor. The Verge kaynaklı rapora göre YouTube kanalına Katıl butonunu ekleyen ve platformdaki ilk yayınını açan Guy Beahm, yayın hayatına geri dönmeyi iple çektiğini belirtti.

Twitch ile arasında olanlardan sonra kendini karmaşık bir durum içerisinde bulduğunu belirten Guy Beahm, yarattığı persona ile dünyanın en ünlü yayıncıları arasında yerini koruyor.

Twitch’in Dr Disrespect hesabına koyduğu sınırsız yasaklamaya dair bir açıklama hala yapılmamışken, yayın platformları Doc adıyla da bilinen yayıncıyı kendi taraflarına çekmek için büyük çaba sarfedecektir.

 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir