Anasayfa > Oyun Haberleri > Dr. Mundo Rework Yakında Yayımlanabilir

Dr. Mundo Rework Yakında Yayımlanabilir

League of Legends şampiyon güncellemelerinin bir sonraki ismi olan Dr. Mundo, beklediğimizden daha erken bir tarihte rework alabilir.

League of Legends’ın ilk çıkan 40 şampiyonundan biri olan Dr. Mundo, nihayet bir rework alacak. 12 sene boyunca yeteneklerine neredeyse hiç dokunulmayan bu şampiyon, oyuncular tarafından oyunun belki de en demode yetenek kiti olarak görülüyor. Zaten son birkaç yılda çıkan yeni şampiyonlara baktığımızda bu yorum da bir hayli göze çarpıyor (evet, senden bahsediyoruz Aphelios).

Fortnite Neymar Kostümü Yeni Bir Video İle Tanıtıldı

Dr. Mundo Rework’ü Hakkında Bilinenler

En baştan belirtmeliyiz ki şampiyonun yetenek kiti hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi ya da sızdırılmadı, ancak yeni görünüşü ve stili hakkında yeni bazı bilgilerimiz var. Bunlardan en ilgi çekici olanı ise Deli Balta Mundo skininin yeni hali. Aşağıda da görebileceğiniz üzere eskisine göre çok daha detaylı bir Splash Art’a sahip.

Dr. Mundo

Balta sallayan sade, kırmızı bir Mundo yerine bir gladyatör havasına sahip olan, Deli Balta lakabına çok daha fazla uyan bir Mundo görebiliyoruz. Hatta arkadaki küçük detaylara bakarsak bir kalenin yanında zırhlı şovalyelerin havada uçuştuğunu görüyoruz, yani bu gladyatör havası Riot ekibinin bu skine katmak istediği bir hava gibi gözüküyor. Çok daha fazla karakteristiğe sahip olmasıyla beraber yeni kürklü zırhı ve çantasında taşıdığı küçük can potu ve yenilenebilir iksir dokunuşları da gerçekten renk katmış.

Dr. Mundo Rework Ne Zaman Gelecek?

Herhangi bir tarih verilmese de, geliştiricilerin dediğine göre şuanda üzerinden geçtikleri son skin olan İşadamı Mundo skininin son düzenlemelerini yapıyorlar. Mundo’nun ne kadar fazla skini olduğunu göz önünde bulundurunca gerçekten de ilerlenmiş olduğu anlaşılıyor. Zamanında 1820 RP fiyatında olan İşadamı Mundo skinin modern 1820 RP skinleri kalitesinde ve detaylarında olması için uğraştıklarının söyleyen Ryan Mireles (Şampiyon Geliştirme Ekibi Lideri) tam tarih vermese de biz gelecek 1-2 ay içerisinde çıkmasını bekliyoruz. Şimdiye kadar verilen bilgiler ne kadar az olsa da Riot ekibinin Mundo için izlediği yol hiç de fena gözükmüyor.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir