Anasayfa > Oyun Haberleri > Dr. Mundo Düzenlendi, Yeni Yetenekler Açıklandı

Dr. Mundo Düzenlendi, Yeni Yetenekler Açıklandı

League of Legends’ın rework listesinin bir sonraki ismi olan Dr. Mundo, yeni yetenekleri ve görünüşüyle PBE sunucularına düştü.

Yaklaşık 1 ay önce Dr. Mundo’nun rework alacak bir sonraki şampiyon olduğunu, ve sandığımızdan çok daha yakın sürede göreceğimizi duymuştuk. Nihayet bu bekleyiş sona erdi ve League of Legends’ın en eski şampiyonlarından biri olan Dr. Mundo’nun yeni görünüşü ve yeni yetenekleri ile karşınızdayız.

Yeteneklerin isimlerinin ve açıklamalarının sadece İngilizce olarak verilmesinden ötürü sizin için kendimiz çevirmeye çalıştık, ancak oyunda yeteneklerin isimlerinin bu şekilde verilmeyeceği ihtimalinin yüksek olduğunu eklemek isteriz.

Dr. Mundo’nun Yeni Yetenekleri

Pasif – İstediği Yere Gider

Mundo pasifi aktif halindeyken bir sonraki kitle kontrol etkisini tamamen yok sayar, kitle kontrol efekti yemek yerine canının bir kısmını kaybeder ve yakına bir kimyasal tank düşürür. Mundo bu düşen kimyasal tankı yerden alarak maksimum canının bir kısmını yeniler ve pasifin bekleme süresinin bir kısmını azaltır.

Mundo aynı zamanda maksimum canına bağlı olarak can yenilenmesi kazanır.

Q – Mikroplu Testere

Mundo satırını fırlatır ve hedefinin mevcut can miktarının belli bir oranı kadar büyü hasarı vererek onu kısa süreliğine yavaşlatır.

W – Kalp Durduran

Mundo elektriklenerek etrafına belirli bir süre büyü hasarı verir ve yetenekten aldığı hasarın bir kısmını gri can olarak depolar. Yeteneğin sonunda Mundo etrafına ani bir büyü hasarı verir ve eğer bir düşmana değerse biriktirdiği gri canı normal cana dönüştürür (minyon ve canavarlarda bu efekt daha düşük).

Mundo W yeteneğini tıpkı Jax’ın Karşı Saldırı yeteneği gibi istediği zaman sonlandırabilir.

E – Kör Kuvvet Travması

Pasif olarak Mundo’nun Saldırı Gücü, canı azaldıkça artmaya başlar.

Aktifleştirildiğinde, Mundo ilk yardım çantasını fırlatır ve rakibin eksik canına bağlı olarak fiziksel hasar verir. Eğer rakip ölürse, savrularak yeteneğin minimum hasarını içinden geçtiği rakiplere verir.

R – Maksimum Dozaj

Mundo kendisine kimyasal pompalayarak eksik canının bir kısmını aniden iyileştirir. Sonrasında maksimum canının belirli bir kısmını uzun bir süre içerisinde iyileştirir.

Mundo ulti sırasında ekstra Hareket Hızı ve Saldırı Gücü kazanır.

Overwatch 2, Atölye Modu Olarak Geliştirildi

Dr. Mundo Rework Özeti

Mundo’nun yeteneklerine gelen değişiklikler karakterin stilini ve oynayış tarzını çok değiştirmeyecek, ancak yeni bir soluk kazandıracak gibi gözüktüğünden oyuncuları mutlu edeceğe benziyor. Yaklaşık 10 yaşında olan Dr. Mundo, League of Legends’ın en eski günlerinden beri bizimle, ve buna rağmen bazı kostümlerine hiçbir güncelleme gelmemişti. Bu yeni rework sayesinde Mundo ve Mundo’nun kostümleri hem çok daha modern gözüküyor, hem de eski Mundo ile benzer bir stile sahip. Pasifinin de aslında ne kadar güçlü olacağını az buçuk kestirebiliyoruz, çünkü üzerinize koşarak gelen ölümsüz bir tank karakterine kitle kontrol uygulamak dışında yapacak şeyler çok kısıtlı, ve bu pasifle o seçenek de ortadan kalkmış oluyor. Sihirdar Vadisi’nde çok daha fazla göreceğiniz eski bir yüz olan Mundo, bakalım canlı sunucularda ne kadar güçlü olacak.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir