Anasayfa > Oyun Haberleri > DOCTOR WHO Bilgisayar Oyunu Gelecek Sene Oyuncularla Buluşuyor

DOCTOR WHO Bilgisayar Oyunu Gelecek Sene Oyuncularla Buluşuyor

Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki sene DOCTOR WHO bilgisayar oyunu oyuncuların karşısına çıkacak. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

Doctor Who evreni gün geçtikçe sevilen bir televizyon dizisi olmanın ötesine ulaşıyor. Dijital eğlence stüdyosu Maze Theory yeni bir hikaye geliştirdiklerini açıkladı. Geliştirdikleri bu hikayenin Time Lord Victorious‘un bir parçası olacağını belirttiler. BBC tarafından yapılan açıklamaya göre ise bu yeni hikaye evrenin başlangıcında ve üzerine hiç konuşulmamış Karanlık Zamanlar’da geçiyor olacak.

Görünen o ki Maze Theory şirketi Doctor Who evrenini The Edge of Time ile bırakmayıp yeni projelerle hikayeyi genişletmeye devam ediyor.

2021 yılının başlarında piyasaya çıkacak oyun PlayStation, Xbox, PC ve Nintendo Switch üzerinden oynanmaya uygun olacak. Bunun arkasından ise korku ve sci-fi temalı mobil bir Doctor Who oyunu çıkarma planı bulunan şirket, The Edge of Time ile birlikte bir triloji oluşturmaya çalışıyor. Son olarak Maze Theroy’nin açıklamasına göre bu iki yeni oyun ile birlikte oyuncular ve Doctor Who sevenler yeni maceralara çıkacak, yeni oyun mekanikleri ile karşılaşacak ve Doctor Who’nun kendisi ile türlü çeşitli anlaşmalar yapacaklar.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir