Anasayfa > Oyun Haberleri > Dream Swing Steam Üzerinde Çıkış Yaptı

Dream Swing Steam Üzerinde Çıkış Yaptı

Daha önce Remnants of Naezith ile tanıdığımız Türk geliştirici Tolga Ay’ın yeni oyunu Dream Swing Steam üzerinde çıkış yaptı. Oyunun teması bir önceki yapımda da olduğu gibi hız oldu. Peki Dream Swing nasıl bir oyun?

Dream Swing “daha yüksek skoru elde etme” motivayonuyla oyuncuları oldukça hızlı bir parkur deneyimine çağırıyor. Kancayla sallanıp havada yönlendirmeler yaptığımız oyunda hedefimiz zamana karşı yarışmak.

Dream Swing Nasıl Bir Oyun?

Yazımızın başında da dediğimiz gibi Dream Swing bizlere hızlı bir oyun deneyimi vadediyor. Bağımsız oyunda şu anda sadece bir adet harita mevcut. Kancalarla uçarak bu haritada belirli yerlerde çıkan topları toplamaya çalışıyoruz.

Dream Swing’in temelindeki formül sizi sürekli tekrar denemeye çağırıyor. Beş dakikada en fazla küreyi toplamaya çalıştığınız oyunda yegane amacınız skor tablosunu tırmanmak olacak. Ancak Tolga Ay imzalı bağımsız oyun başarılı formülü çeşitli modlarla da zenginleştirmiş.

  • Orijinal: Küreler belli bir şemaya göre ortaya çıkar. Bu modda şemayı ezberleyip sürenizi daha verimli kullanmaya çalışıyorsunuz.
  • Rastgele: Adından da anlaşılacağı üzere bu modda küreler rastgele konumlarda beliriyor. Bu da oyun deneyiminizi farklılaştırıyor.
  • Haftalık: Bu modda belirli bir şemada küreler belirir ve liderlik tablosu her hafta sıfırlanır.
  • Zen: Liderlik tabloları size göre değilse bu sonsuzluğa giden modu tercih edebilirsiniz. Bu modda Zamanlayıcı ve liderlik tablosu gibi rekabetçi detaylar yok. Müziğinizi açıp sakin kafayla vakit geçirmek isteyenler için birebir.

Derece Sistemi

Liderlik tablolarından bahsettik. Peki Dream Swing nasıl bir sıralama sistemine sahip? Öncelikle küre bazlı bir sıralama sistemi var. 40 ile 150 küre arasında 14 farklı rütbeleme sistemi öne çıkıyor..

  • 40 küreden sonra elimizdeki Kunai’nin kişiselleştirme özellikleri açılıyor.
  • 100 küreye ulaştığınızda da bir Alev Kunai’si elde edersiniz.
  • 130 kürenin üzerinde ise Kuaninizin ipi yıldırım ışınına dönüşür
  • 150 küre ve üzerinde ise en iyi oyuncuların bulunduğu “Egemen” klasmanına yerleşiyorsunuz.

Bunun yanında kişisel dosyalarınızı da oyuna aktarmak mümkün. Oyunda topladığımız kürelere kendi istediğimiz resimleri de yükleyebilirsiniz. Ek olarak da kanca atma seslerine istediğimiz ses efektlerini yükleyebiliyoruz. Dolayısıyla deneyimi kişiselleştirmek sizin elinizde.

Bir başka özelleştirme seçeneği ise zaman dilimi. Dream Swing’de gece ve gündüz döngüsü mevcut. Bu döngünün uzunluğu ve başlangıç zamanı da sizin kontrolünüzde.

Dream Swing Sistem Gereksinimleri

Dream Swing sistem konusunda bizleri üzmeyen bir yapım. Düşük segmentlerdeki bir bilgisayar ile birlikte bu yapımı akıcı bir deneyim ile oynayabilirsiniz. Bana bu sözler yetmez teknik detaylar ile gel diyenler için de sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows 7 ve üzeri bir işletim sistemi (64-bit).
  • 0Ghz ve üzeri bir işlemci.
  • 2GB ve üzeri RAM.
  • DirectX 10 ve üzeri destekleyen bir ekran kartı.
  • 2GB depolama alanı.

Hakkında Sezer Yıldırım

Bilgisayar programcısı, oyunlar ve sinema ile ilgilenen standart bir insan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir