Anasayfa > Oyun Haberleri > DreamWorks Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya’sı Lords Mobile Evreninde!

DreamWorks Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya’sı Lords Mobile Evreninde!

IGG, Universal Games ve DigitalPlatforms işbirliğiyle, DreamWorks’ün Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya animasyon filminin popüler strateji MMO mobil oyunu LordsMobile’a geldiğini açıkladı. Bu işbirliği ile Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya karakterleri 1 Mayıs’tan Haziran ayının sonuna kadar sınırlı bir süre için Lords Mobile evreninde yer alacak.

Lords Mobile, dünya çapındaki hayranları tarafından yüz milyondan fazla indirilen ve milyarlarca saat oynanan bir fantezi MMO oyunudur. Oyun kule savunma unsurları, RPG tarzı mücadeleler ve diğer oyunculara veya yapay zeka düşmanlarına karşı çeşitli taktiksel savaş stilleri içerir.

Lords Mobile Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

Bu sınırlı süreli oyun içi etkinlikte hayranlar, cüceler, deniz kızları, kara elfler, steampunk robotlar ve daha fazlasıyla dolu devasa fantezi dünyasında hakimiyet için yarışırken Viking savaşçıları, Hıçkıdık ve Dişsiz gibi favori karakterler de dahil olmak üzere Berk Adası’nın diğer karakterleri olarak oynayabilecekler. Oyuncular ister profesyonel ister oyuna yeni başlamış olsunlar, bu etkinlik onlara takımlarını kuşanırken, ejderhalarını eğitirken ve gökyüzüne hükmederken asla unutamayacakları bir deneyim sunacak.

Etkinlik Ayrıntıları:

– Çeşitli etkinlikleri tamamlayarak Ejderha Kılavuz Sayfalarını toplayın ve bunları Hıçkıdık’ı yükseltmek, oyun içi ödüller kazanmak ve topraklarınızı geliştirmek için kullanın.

– Berk Adası’nın kahramanlarıyla birlikte etkinlik boyunca üs dekorasyonlarının güzelliğinin tadını çıkarın.

– Canavar Avları’ndan Viking Sandıkları toplayın. (Canavar avlarından günde maksimum 10 Viking Sandığı)

– Bulmacaları tamamlayarak Dişsiz ve Işığın Öfkesi kale görünümü, işbirliği ifadeleri, işbirliği avatarları ve yeni eserler gibi oyun içi ödüller kazanın.

– Oyun içi işbirliği ifadeleri, işbirliği avatarları, yeni eserler ve çeşitli işbirliği öğelerini satın almak için Berk Sikkeleri toplayın.

Bu iş birliği ile ilgili tüm detaylara IGG’nin etkinlikler için özel olarak hazırladığı internet sitesinden de göz atabilirsiniz.

Lords Mobile’ı Google Play Store, AppStore ve Steam üzerinden uygulama içi satın alımlarla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir