Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2 “Belirsiz” Bir Tarihe Ertelendi!

Dying Light 2 “Belirsiz” Bir Tarihe Ertelendi!

Techland tarafından geliştirilen, birçok oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen Dying Light 2 oyununun çıkışı, belirsiz bir tarihe ertelendi.

Oyun çıktığında XBOX ONE, PlayStation 4, bilgisayar platformlarında oynanacak. Techland’in CEO’su Pawet Marchewka, oyunun çıkışının ertelenmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

“Kendilerini oyunumuza adamış topluluğumuza,

Şu ana kadarki en büyük projemizin üzerinde çalıştığımız için yılımızı dolu geçirdik. Oyunu iple çektiğinizi biliyoruz, ve tam olarak söz verdiğimizi sizlere sunmak istiyoruz.

Dying Light 2’yi başta 2020 yazında çıkarmayı planlıyorduk, fakat maalesef vizyonumuzu gerçekleştirmek için daha çok geliştirme zamanına ihtiyaç duyduk. İlerleyen aylarda sizlerle daha fazla detay paylaşacağız, elimize yeni bilgiler geçtiği anda sizlerle buluşturacağız. Bu kötü haber için sizlerden özür diliyoruz. Önceliğimiz hem bizim yüksek standartlarımıza hem de siz oyuncuların yüksek beklentilerini karşılayacak bir deneyim sunmak. 

Lütfen takipte kalın. Dünyanın dört bir yanından bizi sürekli destekleyen, sabreden ve anlayışlı davranan hayranlarımıza teşekkür ediyoruz.”

dying light 2 ertelenme

Cyberpunk 2077, Iron Man VR ve Marvel’s Avengers’ın ertelenmesinin ardından Dying Light 2 oyununun da aynı kaderi paylaşması oyunların takipçi kitlesini üzmüş durumda. Umarız ertelemeler boşa çıkmaz ve kaliteli oyunlarla karşılaşırız.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın. İyi oyunlar.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir