Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu, Oynanış Videosu Yayımlandı

Dying Light 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu, Oynanış Videosu Yayımlandı

Dying Light 2 çıkış tarihi duyuruldu. Geliştirici serinin ikinci oyunu için bir oynanış fragmanı yayımladı. Detaylar haberimizde.

Techland sessizliği bozdu. Uzun bir süredir merakla beklenen Dying Light 2 çıkış tarihi bugün duyuruldu. Geliştirici ekip yaptığı canlı yayın kapsamında yeni bir oynanış fragmanı yayımladı. Yayınla beraber 26 dakikalık bilgilendirici bir videoda oyunun resmi YouTube kanalında kendine yer buldu.

Dying Ligh 2 Stay Human oynanış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Dying Light 2 çıkış tarihi 7 Aralık 2021 olarak belirlendi. Daha erken çıkış yapması beklenen yapım çeşitli sebeplerden dolayı ertelenmişti. Serinin ikinci oyunu ön siparişe açıldı. Xbox Store üzerinden yapılacak ön siparişler ise ilerleyen saatlerde başlayacak.

Uzun bir süredir geliştirilen oyun, ilk oyunda yaşananlardan 20 yıl sonrasını anlatacak ve çok daha dinamik bir açık dünya sunacak. Oyuncular Aiden Caldwell adında bir karaktere hayat verecek ve şehirde düşmanlar ve dostlar kazanacak.

Geliştirici Techland yarım saat uzunluğunda bilgilendirici bir video daha yayımladı. Dying Light 2 Stay Human – Dying 2 Know: Episode 1 başlıklı video oyunun geliştirme sürecine dair detayları gözler önüne seriyor. Yapım aşamasında yer alan kişilerle röportajların bulunduğu video, aynı zamanda Dying Light Platinum Edition‘u da duyurmuş oldu. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Dying Light Platinum Edition, bu zamana kadar çıkış yapan tüm Dying Light içeriklerini tek bir pakette toplayacak. Açık dünya, parkur, hayatta kalma ve aksiyon ögelerini oldukça başarılı bir şekilde toplayan ilk oyun, küresel anlamda büyük bir başarı yakalamış ve oyuncuların beğenisini kazanmıştı.

Dying Light 2 Stay Human 7 Aralık 2021 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC platformları için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Bakalım söylediklerinin arkasında ne kadar durabildiler?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir