Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2 Detayları Nihayet Açıklığa Kavuşuyor

Dying Light 2 Detayları Nihayet Açıklığa Kavuşuyor

Oyunun resmi Twitter hesabında Dying Light 2 detayları için tarih verildi. Merakla beklenen bilgiler 17 Mart’ta oyuncularla paylaşılacak. 

Oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenilen Dying Light 2 tarafında sessizlik sonunda bozuldu. Geliştirici ekip Techland, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda oyuna dair yeni detayların geleceğini duyurdu.

Paylaşımda “sizlere Dying Light 2’nin geliştirme süreci hakkında söyleyecek bir kaç lafımız var, çarşamba günü bizimle olun” ifadelerinin yanı sıra bir video yer aldı. Tweet gönderisinde detayların açıklanacağı Discord sunucusunun davet linki de paylaşıldı.

Oyunun geliştirme sürecinde 20 kişi ile yollar ayrılmış ve yönetim ile geliştiriciler arasında anlaşmazlıklar ortaya çıkmıştı. Sonuç olarak oyuncular süresiz olarak ertelenen Dying Light 2’den umutlarını kesmişti. Yapılan son paylaşımlar açık dünya hayatta kalma oyunu için yeni bir umut ışığı yaktı.

Aynı zamanda paylaşımın altındaki başka bir gönderide de oyunun iyi durumda olduğunu ve geliştiricilerin sonunda kişisel sorunlardan başka yeni bilgiler paylaşmaktan mutlu oldukları belirtildi.

Merakla beklenen Dying Light 2 detayları 17 Mart’ta oyuncularla paylaşılacak. Duyuruların yapılacağı sunucuya bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir