Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light 2 Yeni Oynanış Görüntüleri İle Göz Kamaştırıyor!

Dying Light 2 Yeni Oynanış Görüntüleri İle Göz Kamaştırıyor!

Oyun dünyasının merakla beklediği yapımlardan olan Dying Light 2 yeni oynanış görüntüleri ile hayranları heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu ile 2015 yılında çıkış yapmış olan Dying Light bizleri bir zombi kıyametinin gerçekleştiği şehrin tam ortasına atıyordu. Akıcı parkur mekanikleri, hikayesi, atmosferi ve oynanışı ile oyuncular ve eleştirmenler tarafından genel olarak beğenilen ilk oyunun ardından geliştirici ekip Techland devam oyunu için kolları sıvamıştı. Heyecanlandıran bu haberin ardından ise geliştirme sürecinde çıkan pürüzler, ekipten zaman zaman gelen can sıkıcı haberler ve durumun iyiye gitmediği iddiaları kafaları karıştırmıştı. Tüm bunlara karşın geliştirici ekip anlı şanlı bir geri dönüş ile bu zamana kadar geldikleri yolu oyuncular ile paylaştıkları videolar ile karşımıza çıktılar. Şimdi de o videolara bir yenisi daha eklendi.

Korona Virüsü Tatilinde Oynamanız Gereken 10 Oyun

Dying Light 2 yeni oynanış görüntüleri ile bizlere oyunun dünyasını ve neler beklememiz gerektiğini anlatıyor. İlk oyunun attığı temellerin üzerine inşa edilmiş olan dünya üzerine koyularak daha da gelişmiş. Yeni düşman türlerinin yanı sıra çok daha ürkütücü mekanlarda yapacağımız karşılaşmalar bizleri bekliyor. Yine hem insanlara hem de zombilere karşı savaş vermemiz gerekiyor. 5 dakika uzunluğundaki oynanış görüntüleri aynı zamanda oyunun sevilen parkur mekaniklerinin de yine beğeni toplayacağının bir ipucu niteliğinde. Tüm bu yeni görüntüler ile heyecanımızı ve merakımızı bir kat daha arttıran Dying Light 2‘nin çıkış tarihi ise 7 Aralık 2021 olarak belirtilmiş vaziyette.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir