Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light – Hellraid Ek Paketinin Çıkış Tarihi Ertelendi

Dying Light – Hellraid Ek Paketinin Çıkış Tarihi Ertelendi

Dying Light – Hellraid DLC paketinin çıkış tarihi ertelendi. Ek içeriğin PC için çıkış tarihi 13 Ağustos, konsollar için çıkış tarihi 14 Ağustos olarak belirlendi.

Dying Light - Hellraid

23 Temmuz 2020’de çıkması planlanan ek paket için erteleme kararı alan Techland, konuyla ilgili resmi Twitter hesabında bir paylaşım yaptı:

“Dying Light – Hellraid beta testlerinde fevkalade geri bildirimler aldık. Katılan herkese minnettarız. Önerilerinizi uygulamak konusunda oldukça istekliyiz. Dolayısıyla yeni oyun modunun PC için çıkış tarihini 13 Ağustos, konsollar için çıkış tarihini 14 Ağustos olarak belirledik.”

Oyunun temasına ilginç bir hava getirmeyi hedefleyen Hellraid, oyuncuları eski bir arcade oyununun içine çekecek. Oyuncular, dungeon-crawler rüzgarlarının estiği ek pakette orta çağ zırhları kuşanmış iskelet savaşçılara karşı mücadele verecek, Dying Light’da görmeye alışık olmadığı düşmanlarla karşılacak.

Dying Light’in mobilizasyon bağlamında kuvvetli mekaniklerini ilginç bir temayla birleştirecek olan ek paket, serinin severlerinin ilgisini çekmeyi de başardı. Bir arcade oyununun içerisine kapı açan Dying Light – Hellraid fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Serinin en yeni halkası olan Dying Light 2 ise merakla beklenen yeni oyunlar arasında. Kendi içinde tutarlı bir dünya kurmayı başarabilen ilk oyun oldukça sevilmiş ve The Following DLC paketiyle oyuncuları tatmin etmeyi başarmıştı.

 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir