Anasayfa > Oyun Haberleri > Dying Light Sahiplerine Ücretsiz Battle Royale Oyunu

Dying Light Sahiplerine Ücretsiz Battle Royale Oyunu

Bildiğiniz üzere Techland tarafından geliştirilen Dying Light, 2015 başında çıkış yapmış, oyuncular tarafından iyi not almıştı. Aradan geçen 5 yılın ardından Dying Light’ın ikinci oyunu yolda olsa da Techland hala takdir edilesi bir şekilde ilk oyuna güncellemeler getiriyor. Gamescom’da tanıtılılan Dying Light: Bad Blood ise yapımcıların Battle Royale türünü ve Dying Light’ın evrenini harmanlama denemesi.

Dying Light: Bad Blood, Dying Light’ın evreninde geçen Battle Royale türünde bir oyun. Oyun PvP ve PvE konseptlerini birleştiren yani hem gerçek oyunculara karşı savaşacağınız, hem de zombilere karşı hayatta kalma mücadelese vereceğiniz bir oyun tarzı sunuyor. Daha önce PUBG, Fortnite gibi Battle Royale oyunlarında pek rastlamadığımız önemli bir mekaniği de barındırıyor. İlk oyundan aşina olduğumuz parkur mekaniği 12 kişinin hayatta kalmak için savaşacağı oyunlarda büyük rol oynuyor. Ayrıca eski oyunun dövüş mekanikleri geliştirilmiş ve yeni silahlar eklenmiş. 12 kişilik teke tek modun dışında, bir arkadaşınızla birlikte takım olarak diğerlerine karşı savaşabileceğiniz bir mod da bulunuyor.

Aslında 13 Eylül 2018 tarihinde Erken Erişim altında çıkış yapmış olsa da gerektiği ilgiyi alamayan Bad Blood, Techland tarafından Dying Light’ı PC, PS4 veya XBOX One üzerinden satın almış oyuncular için ücretsiz hale geldi. Eğer ilk oyuna sahipseniz buradan Bad Blood’a sahip olabilirsiniz. Oyuncu sayısı şuanda pek fazla olmasa da, bu kampanya ile birlikte oyuncu sayısında bir artış olacaktır.

Dying Light 2’den önce oyuncu kitlesini heyecanlandırmak için yapılan bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Facebook grubumuza katılarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir