Anasayfa > Oyun Haberleri > E3 2021 İptal Edildi, Dijital Olarak Karşımıza Çıkabilir

E3 2021 İptal Edildi, Dijital Olarak Karşımıza Çıkabilir

Oyun dünyasının en büyük fuarlarından E3 2021 geçtiğimiz yılki E3 2020 gibi koronavirüs pandemisi nedeni ile iptal edildi.

Koronavirüs nedeni ile iptal edilen etkinlikler kervanına bir yenisi daha eklendi. Los Angeles’ta gerçekleşen ve oyun dünyasının en büyük fuarlarından biri olan , bu yıl da fiziksel olarak düzenlemeyecek. Etkinliğin dijital olarak gerçekleşip gerçekleşemeyeceği hakkında çalışmalar ise henüz devam ediyor.

Board of Los Angeles Convention and Tourism Development Commission tarafından yayınlanan yukarıdaki listeye göre E3 2021 için “Canlı etkinlik iptal edildi” ifadesi kullanılıyor. İfadenin devamında ise LA Live gibi canlı yayın opsiyonları üzerinde çalışıldığı belirtiliyor. Ayrıca 2022 ve 2023 için lisans için de çalışıldığı eklenmiş.

E3’ün organizatörlüğünü üstlenen Entertainment Software Association(ESA)’ın bu yaz dijital bir E3 düzenlemek istediği ve bu konuda oyun firmalarını bilgilendirdiği daha önceden ortaya çıkan bilgiler arasındaydı. 2020 öncesinde izleyici sayılarında düşüş yaşayan E3’ün üst üste 2 yıl düzenlenememiş olması bu yılki muhtemel dijital etkinliğin önemini daha da artırıyor.

Fiziksel olarak gerçekleşmeyeceği kesin olarak ortaya çıkan etkinlik için yol haritası önümüzdeki günlerde belirlenecek gibi görünüyor. Bu konu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlere aktarıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir