Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play Live Yayınında Dragon Age ve Mass Effect Olmayacak

EA Play Live Yayınında Dragon Age ve Mass Effect Olmayacak

22 Temmuz’da oyuncuların karşısına çıkacak olan EA Play Live yayınında Dragon Age ve Mass Effect olmayacak. Detaylar haberimizde.

Electronic Arts bu ay yapacağı birçok yayınla yeni yapımları oyuncuların beğenisine sunacak. Dev video oyun şirketi resmi internet sitesinde hangi oyunların görücüye çıkacağını ve yayın tarihlerini duyurdu. EA bünyesinde yer alan BioWare ise resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir duyuru yaptı.

“Bir sonraki Dragon Age oyunu, Mass Effect serisi ve Star Wars: The Old Republic için heyecan verici şeyler üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu oyunları EA Play Live süresince gösteremeyeceğiz fakat Star Wars: The Old Republic yayınımızı izlemeyi unutmayın.” 

EA Play Live öncesi dört adet yayın yapacak. Asıl sunum öncesi sağlam bir zemin hazırlaması planlanan canlı yayınlardan ilki 8 Temmuz’da gelecek. FPS Türünün Geleceği başlıklı yayın Battlefield 2042 ve Apex Legends oyunlarını temel odağına alacak.

Büyük gösterim öncesinde yapılacak tüm yayınları listeledik.

  • 8 Temmuz 2021 – 20:00 – Battlefield 2042 – Apex Legends
  • 13 Temmuz 2021 – 20:00 – EA ve Bağımsız Stüdyolar
  • 19 Temmuz 2021 – 02.00 – Madden NFL 22
  • 20 Temmuz 2021 – 20:00 – EA Sports
  • 22 Temmuz 2021 – 20:00 – EA Play Live

BioWare imzasının bulunduğu dev serilerin yeni oyunları ise ana gösterimde kendilerine yer bulamayacak. Ana gösterim ise 22 Temmuz 2021 tarihinde saat 20.00’da başlayacak.

Bağımsız stüdyolar yayınında ise daha önce A Way Out ve It TakesTwo adlı başarılı yapımları geliştiren Hazelight Studios‘un başındaki isim yer alacak. Josef Fares‘in yanı sıra merakla beklenen oyunların geliştirici ekiplerden birçok ismi de temmuz ayı boyunca yapılacak olan yayınlarda göreceğiz

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir