Anasayfa > Oyun Haberleri > Ed Sheeran Pokémon Go Anlaşması Duyuruldu

Ed Sheeran Pokémon Go Anlaşması Duyuruldu

Ed Sheeran Pokémon Go ile yaptığı iş birliği kapsamında oyuna dahil olacak, İngiliz şarkıcı oyun içerisinde bir konser verecek.

Ünlü şarkıcı Ed Sheeran, ilk çıktığı günlerde dünyayı kasıp kavuran Pokémon Go çılgınlığının bir parçası olacak. Ed Sheeran önce Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla “Çok yakında…” açıklamasıyla Pokémon ile bir iş birliğinin yolda olduğunun mesajını vermişti. Pokémon resmi Twitter hesabı ise, bu Tweet’i alıntılamış ve “gözler” emojisi ile paylaşmış. Bu emoji internet kültüründe genellikle heyecanla beklenen veya paylaşmaktan çekinilen haberler için kullanılıyor.

Ed Sheeran Pokemon Go İçin Konser Verecek

Solo party': Ed Sheeran releases album while isolating for COVID | Reuters

Ed Sheeran ve Pokemon’un anlaşması sonucunda, Ed, 22 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye saatiyle 22:00’da Pokémon Go uygulamasından izlenebilecek bir konser verecek. Bu konserde yeni albümünden şarkılar çalacak olan ünlü şarkıcı, eski albümlerinden unutulmaz şarkılara da yer verecek. 30 yaşındaki İngiliz şarkıcının oyuna özel olarak çalacağı şarkıların listesi şu şekilde:

  • “Perfect”
  • “Bad Habits”
  • “Overpass Graffiti”
  • “Thinking Out Loud”
  • “First Times”
  • “Shivers”

Ayrıca Ed’in performansının ardından bazı Pokémon’lar daha sık görülebilecek ve güneş gözlüklü Squirtle gibi etkinliğe özel Pokémon’lar yakalama şansınız olacak. Etkinlik ile birlikte gelecek güncellemelerin tamamı için Pokémon resmi blog‘una göz atabilirsiniz!

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir