Anasayfa > Oyun Haberleri > Elden Ring Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Elden Ring Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Geliştirici koltuğunda FromSoftware’ın oturduğu Elden Ring çıkış tarihi nihayet oyuncularla paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Tüm oyun dünyasının gözünü dikip gelecek haberlere kitlendiği Summer Game Fest‘den yepyeni ve heyecanlandıran bilgiler gelmeye devam ediyor. Hakkında yeni detaylar duymayı heyecanla beklediğimiz yapımlardan olan Elden Ring hakkında da beklediğimize değecek bazı detaylara nihayet kavuştuk. Souls oyunlarının geliştiricisi olan FromSoftware‘ın geliştiriciliğini yaptığı, Game of Thrones ile tanıdığımız George R.R. Martin‘in ise hikayesini yazdığı Elden Ring için nihayet elimizde net bir çıkış tarihi var. Göz kamaştıran bir fragman eşliğinde duyurulan çıkış tarihi eğer herhangi bir erteleme ile karşılaşılmazsa 21 Ocak 2022 olarak belirtilmiş vaziyette.

https://youtu.be/igY9Ptrmg0Y

Death Stranding Director’s Cut Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde Elden Ring‘in çıkış tarihinin yer aldığı fragmandan bir takım görseller internete sızdırılmıştı. Kaynağı belli olmayan bu görsellerin ve kısa videonun da bazı kısımlarının fragman içerisinde yer aldığı gözlerden kaçmadı. Açık dünya içerisinde fantastik maceralara adım atacağımız ve hikayesi ile oyuncuları şimdiden içine çekeceği her halinden belli olan Elden Ring‘in yarattığı beklenti şimdiden epey yüksek. Oyun dünyasının sevilen stüdyolarından FromSoftware ve George R.R. Martin işbirliği ile geliştirilen bir yapım için daha azı elbette ki düşünülemezdi. Görsel bir şölen sunacağı da her halinden belli olan yapım için şimdilik elimizden gelen tek şey beklemek. Bakalım beklentilerimizi arşa çıkartan Elden Ring çıkışı ile bunların ne kadarını karşılamayı başarabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir