Anasayfa > Oyun Haberleri > Electronic Arts, UFC 4’te Yer Alan Oyun İçi Reklamları Kaldırdı!

Electronic Arts, UFC 4’te Yer Alan Oyun İçi Reklamları Kaldırdı!

 Electronic Arts Vancouver tarafından geliştirilen ve EA Sports tarafından yayınlanan UFC(Ultimate Fighting Championship) serisinin 4.oyunu olan UFC 4’te yer alan oyun içi reklamlar, gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. Detaylar haberimizde.

14 Ağustos 2020 tarihinde çıkışını yapan UFC serisinin 4.oyunu olan UFC 4, için yeni bir gelişme yaşandı. Reddit platformunda yayılan UFC 4 reklam gösterimi videolarına oyuncular tarafından tepki yağdı. Paylaşılan videolarda, UFC 4’te yapılan bir maç sırasında pozisyon tekrarları gösteriminde Amazon’un The Boys dizisinin reklamı yapıldığı görülüyor. Oyunculardan gelen tepki ise ücretli bir oyunda reklama yer verilmesi üzerine. Oyuncular 60 dolar para ödediği oyunda tıpkı bir ücretsiz oyun oynuyormuş gibi reklam görmeyi istemiyor.

Look at the amount of times that an ad appears in the middle of gameplay, this is unacceptable for a $60 game and disgusting to add in an update after I already purchased the game.
byu/Ydino inEASportsUFC

Electronic Arts’tan Açıklama Geldi!

Gelen tepkiler üzerine harekete geçen Electronic Arts’tan açıklama geldi. Electronic Arts, tekrar kısmında ortaya çıkan tam ekran olarak gösterilen reklamların hoş karşılanmadığının geri bildirimini aldıklarını ve reklam entegrasyonunun kaldırıldığını açıkladı. Electronic Arts, oyuncuların mümkün olan en iyi UFC 4 deneyimini yaşadıklarından emin olmak istediklerini de belirterek tüm oyunculardan özür diledi.

EA SPORTS UFC 4 Hakkında

EA Vancouver tarafından geliştirilen ve EA Sports tarafından yayınlanan UFC serisinin 4.oyunu UFC 4, 14 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sunuldu. Sadece PlayStation 4 ve Xbox One’a çıkış yapan oyunun PC sürümü mevcut değil.  Oyun ismini karma dövüş sanatları organizasyonu Ultimate Fighting Championship’ten direkt olarak alıyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir