Anasayfa > Oyun Haberleri > Eleştiriler Meyvesini Verdi: Crysis Remastered Ertelendi

Eleştiriler Meyvesini Verdi: Crysis Remastered Ertelendi

Crysis serisinin ilk oyununu için bir remastered çalışması yapıldığını epey uzun zamandır biliyoruz. Oyuncular ve özellikle serinin hayranları tarafından büyük heyecanla beklenen oyundan kötü bir haber geldi. Crysis Remastered ertelendi.

Oyun dünyasına getirdiği birtakım yenilikler pek çok oyuna ilham verdi Crysis. Özellikle ilk oyunuyla; grafiksel açıdan, oynanış çeşitliliği bakımından ve kısmen var olan açık dünyası sayesinde oyuncuya tanıdığı serbestlik ile birlikte zor başarılmıştı. Bugün bile, Crysis‘in çağ ötesi oynanış mantığı pek çoğumuzun dilindedir.

Olumsuz Yorumlar Göz Ardı Edilmedi

Bu ertelemenin ise bir sebebi var elbet. Windows Store‘dan sızdırılan oynanış videosuna gelen oldukça sert ve olumsuz yorumlar bu ertelemeyi doğurdu. Oyuncuların gördüklerinden memnun kalmaması üzerine geliştirici ekip, Twitter üzerinden yapılan bir açıklama ile oyunun çıkış tarihinin ertelendiğini duyurdular.

Crysis resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada oyunu daha iyi hale getirmek için çalışacağını vurgulayan ekip, yeni bir çıkış tarihi ise henüz vermedi. Ayrıca oyunun ön siparişleri durdurulmuş durumda.

Crysis Remastered, 23 Temmuz 2020’de; PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkış yapacaktı.

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir