Anasayfa > Oyun Haberleri > Empire of Sin Adlı Oyun Piyasaya Sürüldü

Empire of Sin Adlı Oyun Piyasaya Sürüldü

Empire of Sin adlı oyun piyasaya sürüldü. Detaylar haberimizde.

Romero Games ve Paradox Interactive’in geliştirdiği sıra tabanlı RPG oyunu Empire of Sin piyasaya sürüldü. 1920’lerin Chicago’sunda organize suç örgütlerini yönettiğimiz oyunda yönettiğiniz bölgeleri korumak ve aynı zamanda diğer örgütlerin bölgelerine saldırmak temel amacınız. Al Capone ve Goldie Garneau gibi ünlü mafya liderlerinin de bulunduğu oyunun hem müzikleri, hem atmosferi geçtiği dönemi oldukça iyi yansıtıyor. Romero Games’de tasarımcı olarak çalışan Brenda Romero (Kendisi DOOM oyunlarının babalarından biri olan John Romero’nun eski eşi.) oyun hakkında şu sözleri söyledi:

“Bu oyun, 20 senedir yapmak istediğimiz bir oyundu. Bir suç örgütünü yönetmeyi düşleyen insanlar için bir oyun geliştirdik. Oyuncular her zaman kendini bir aksiyonun içinde bulacak. Oyunu oynamanız için ekipçe heyecanlıyız.”

Oyunumuz Metacritic üzerinden 67 puan aldı. Oyunun Steam üzerindeki fiyatı ise 61 TL (Deluxe Edition 77 TL, Premium Edition 109 TL) olarak belirlendi.

Siz oyunu almayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız ve oynadıysanız görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

2020 Steam Sonbahar İndiriminde Alınabilecek 20 TL Altındaki Oyunlar

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir