Anasayfa > Oyun Haberleri > Enis Kirazoğlu İmzalı Anomaly Agent Duyuruldu

Enis Kirazoğlu İmzalı Anomaly Agent Duyuruldu

Enis Kirazoğlu ve Phew Phew Games imzalı Anomaly Agent duyuruldu. Aksiyon-platform türündeki oyun Steam’de yerini aldı ve istek listelerine açıldı.

Enis ve Furkan Kirazoğlu önderliğinde geliştirilen Anomaly Agent oyuncuları siberpunk bir dünyada aksiyonun bir an olsun azalmayacağı bir maceraya götürüyor.

Dinamik çevre tasarımlarıyla dikkat çeken oyunun fragmanı bir dakikalık yayımlandı. Fragmanda oyunun birbirinden ilginç sahneleri, ana karakterin kaotik dövüş sekansları ve dev bir yumruktan kaçtığı bir sekans yer alıyor.

Phew Phew Games ekibinin iki yıllık bir süreç içerisinde geliştirdiği siberpunk temalı oyunda oyuncular birbirinden ilginç yerlerde anormal düşmanlara karşı mücadele edecek.

Fragmanda gözler önüne serilen pek çok sekansta çevrenin düşmanlara zarar vermek için kullanıldığını görmek mümkün. Dolayısıyla Enis Kirazoğlu’nun oyununun dinamik çevre tasarımı konusunda iddialı göründüğünü söyleyebiliriz.

Enis Kirazoğlu’nun Oyunu Anomaly Agent İstek Listelerine Açıldı

Fragmanda ana karakterin birbirinden ilginç başdüşmanlara karşı savaştığı sahneler de yer alıyor. Örneğin bir noktada ana karakterimiz peşine düşen dev bir yumruktan kaçarken bir diğerinde de caddenin ortasında Wrestler adındaki bir başdüşmanla kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor.

anomaly agent enis kirazoğlu oyunu

Birbirinden yüksek tempolu synthwave müzikler eşliğinde oynayacağımız oyun istek listelerine açıldı. Çıkış tarihi henüz duyurulmayan aksiyon-platform türündeki oyunun müzikal tarafta da güçlü olduğunu ekleyelim. Enis Kirazoğlu oyunun synthwave türündeki müzikleri için uzun mesailer yaptıklarını ifade etti.

Anomaly Agent’ın çıkış tarihinden ve gelişmelerinden haberdar olmak için oyunu bu bağlantı üzerinden istek listenize ekleyin.

Anomaly Agent’da oyuncular Ajan 70 adlı karizmatik bir karaktere hayat verecek. Dünyanın dengesini bozan çeşitli anomalileri durdurmak ya da dünyayı bir felakete sürüklemek de oyuncuların elinde olacak.

Oyuncuların oyunun gidişatına yön verirken Ajan 70’i de diledikleri yönde geliştirebilecek. Siberpunk aksiyon-platform oyununda düşmanlarla nasıl savaşacağınız da size kalmış. Oyunun Steam sayfasında yer alan açıklamalara göre oyuncular birbirinden enteresan anomali silahlarını kullanabiliyor. Bunun yanı sıra yakın dövüş teknikleri kullanmak ve çeşitli ateşli silahlara başvurmak da mümkün.

anomaly agent enis kirazoğlu oyunu

Türe aşina olmayanların bile keyifle oynayacağını düşündüğümüz Anomaly Agent’ı kesinlikle istek listenize eklemenizi öneriyoruz. Enis Kirazoğlu’nun oyunu Anomaly Agent için bir çıkış tarihi henüz duyurulmadı. Ancak hızlı yapısı ve dinamik oynanışıyla dikkat çeken oyunu Steam üzerinde takip ederek anında haberdar olabilirsiniz.

Yerli Geliştiricilere Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Daha önce videolu bir içeriğimizde Sinan Akkol ve Eran Küçük, yerli stüdyoların geliştirdiği oyunlara, oyuncular olarak nasıl destek olabileceğimize değinmişlerdi. Aşağıdaki videoyu izlemenizi bu nedenle tavsiye ediyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir