Anasayfa > Oyun Haberleri > Enucuzoyun’u Bul! – Karşılaştır

Enucuzoyun’u Bul! – Karşılaştır

Yeni keşfettiğimiz değerli proje Enucuzoyun adresi, ucuz oyunları bulmanıza ve satıcıları karşılaştırmanıza olanak sağlıyor.

Aslında ismi her ne kadar bir oyun mağazasını andırıyor olsa da, site daha farklı bir misyonu yerine getiriyor. Doğrusu biz oyuncuların bir ihtiyacını giderdiği için adından girişim diye de bahsetmek yanlış olmayacaktır. Platform oyuncuların güvenliğini ve cebini düşünüyor, dolayısıyla oyuncu dostu hareket ettiklerini söylememiz ve hatta bunun için onlara teşekkür etmemiz mümkün. Peki, ne işe yarıyor bu adres?

Enucuzoyun Güvenliğe Önem Veriyor

Bildiğiniz üzere dijital oyun satışı kolaylıkla yapılabildiği için tabirimizi kabul ederseniz merdiven altı oluşumlara kadar ulaşmış vaziyette. Çalıntı hesapların oyunları illegal bir şekilde kullanıcılara satılıyor. Enucuzoyun bu noktada da oyuncuların tarafında olmayı seçmiş bir oluşum. Sitede karşılaştırma sonucu elde edilen veriler yalnız resmi satıcılar sonuçlanarak kullanıcılara aktarılıyor. Türkiye’de dijital oyun satabilen resmi satıcıların birçoğu platformda yer alırken site her geçen gün yeni satıcıları da listelemeye devam ediyor.

En Ucuz Oyunlar Fiyat Karşılaştırma Özelliğiyle Karşınızda

Proje aradığınız oyunu en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz siteleri karşılaştırma yaparak listeliyor. Bu sayede daha uygun fiyatlara ulaşmanız da mümkün oluyor. Ayrıca burada bizlere sağlanan en önemli yenilikler arasında indirim takibi özelliğinin de yer aldığını belirtmemek olmaz. Yani istediğiniz oyunun fiyatı herhangi bir resmi mağazada düştüğünde, anında haberdar olabilirsiniz.

Kısacası Enucuzoyun.com bu özellikleri ve edindiği misyonuyla oyuncularımızın kullanması için tavsiye ettiğimiz değerli adreslerden birisi haline geliyor. Okurlarımıza iyi oyunlar ve eğlenceler diler, siteye de teşekkür ederiz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir