Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 23 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 23 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 23 Aralık Çarşamba günü oyunculara tamamen ücretsiz bir biçimde hediye edeceği oyunun hangisi olduğunu duyurdu. Firma yıl sonuna kadar her gün bir yeni ücretsiz oyun ile karşımızda olmaya devam edecek.

Epic Games oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yeni yıl indirimleri kapsamında sevilen oyunlarda yüzde 75‘lere varan indirim oranları ile karşımıza çıkmış olan Epic Games bu indirimlere ek olarak bir de tüm kullanıcılarına 60 TL tutarında indirim çeki armağan ediyor. İndirimlere ek olarak kullanılabilen bu çek sayesinde oyuncular oldukça uygun fiyatlar elde edebiliyorlar. 1 Ocak tarihine kadar devam edecek olan kampanya dahilinde her gün yeni bir ücretsiz oyun da kullanıcıları bekliyor olacak. Epic Games tarafından 23 Aralık günü verilen oyun ise strateji-simülasyon türünün başarılı örneklerinden olan Tropico 5 oldu.

Tropico 5 Nasıl Bir Oyun?

2014 yılında piyasaya sürülmüş olan oyunda amacımız kontrolümüz altındaki Tropico adasını kontrol etmek. Bu tropikal cennetin diktatörü rolünü oynadığımız oyunda adamızın ticaretinden insanların barınmalarına kadar her şey bizim kontrolümüz altında. Steam üzerinde 69 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olan oyun aynı zamanda çapraz platform destekli çok oyuncu özelliğine de sahip.

Tropico 5 Nasıl Bedava Alınır?

Oyuna bedava sahip olmak için öncelikle bir Epic Games hesabına sahip olmanız gerekmekte. Hesabınız varsa giriş yaptıktan, yoksa da oluşturduktan sonra yapmanız gereken buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına gitmek. Oyunun mağaza sayfasında yer alan ”Yükle” butonuna tıkladığınızda Tropico 5 kütüphanenize eklenecek ve sonsuza dek sizin olacak. Ancak fırsat yarın 19:00‘da sona erecek, bu yüzden elinizi çabuk tutmanızda yarar var.

Tropico 5 Sistem Gereksinimleri

  • CPU: 2 GHz Dual Core
  • RAM: 4 GB
  • Boş Alan: 4 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: GeForce 400 ya da daha yükseği, AMD Radeon HD 4000 ya da daha yükseği, Intel HD 4000 ya da daha yükseği

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir