Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 24 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 24 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 24 Aralık tarihinde oyuncularla ücretsiz bir biçimde buluşturacağı oyunun hangisi olduğunu açıkladı.

Epic Games yıl sonuna kadar her gün bir yeni ücretsiz oyunla karşımızda olmaya devam edecek. Bunun yanı sıra firma yeni yıl indirimleri kapsamında da sevilen pek çok oyunda yüzde 75‘lere varan indirim oranları ile oyuncuların yüzlerini güldürüyor. Ayrıca her kullanıcı bu indirimlere ek olarak bir de 60 TL‘lik indirim kuponuna sahip oluyor. Bu indirim kuponu ve yeni yıl indirimleri fırsatları bir araya geldiğinde ise pek çok oyunda eşi benzeri görülmemiş fırsatlar biz oyuncuları bekliyor. Epic Games 24 Aralık Perşembe gününde ise oyuncuların karşısına başarılı bir bağımsız yapım olan Inside‘ı ücretsiz olarak sunarak çıktı.

Inside Nasıl Bir Oyun?

Playdead tarafından geliştirilen oyun 2016 yılında çıkışını gerçekleştirdi ve çıkış yaptığı yıl pek çok ödüle layık görüldü. Etkileyici sanat tasarımı ile de dikkat çeken oyun başarılı platform ögelerini etkileyici bir hikaye ile birleştirerek oyuncuyu atmosferine adeta hapsediyor. Oyun Steam üzerinde 31 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip.

Inside Nasıl Bedava Alınır?

Inside‘a bedava olarak sahip olmak için öncelikle bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Hesabınız varsa giriş yaptıktan, yoksa da oluşturduktan sonra buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına erişebilirsiniz. Oyunun mağaza sayfasında yer alan ”Yükle”, ardından gelen ekranda ise ”Sipariş Ver” butonuna tıkladıktan sonra Inside kütüphanenize eklenecek ve sonsuza dek sizin olacak. Ancak elinizi biraz çabuk tutmak isteyebilirsiniz, zira bu fırsat yarın saat 19:00’a kadar geçerli olacak. Bu tarihten sonra ise Epic Games bir diğer ücretsiz yapım ile karşımızda olacak.

Inside Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

  • CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz, AMD FX 8120 @ 3.1 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Boş Alan: 3 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ekran Kartı: NVIDIA GT 630 / 650m, AMD Radeon HD6570 ya da dengi

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir