Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 25 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 25 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Devam eden fırsatlar kapsamında Epic Games 25 Aralık Cuma itibariyle oyuncularla ücretsiz bir biçimde buluşturacağı oyunu açıkladı. 

Yeni yılın ilk gününe kadar oyuncuların karşısına her gün bir yeni ücretsiz oyun ile çıkacak olan Epic Games bu hamlesi ile oyuncuların kalbini çalmaya devam ediyor. Devam etmekte olan yılbaşı indirimleri ile popüler oyunlarda yüzde 75‘lere varan indirimleri de kullanıcılarına sunan platform tüm bunlara ek olarak bir de tüm kullanıcılara 60 TL tutarında indirim kuponu armağan ediyor. Bu indirim kuponu halihazırda geçerli olan indirimlere ek olarak kullanılabiliyor ve birçok popüler yapıma çok uygun fiyatlar ile sahip olma imkanı sunuyor. Tüm bu fırsatların yanı sıra Epic Games 25 Aralık tarihinde oyunculara Darkest Dungeon oyununu da hediye ediyor.

Darkest Dungeon Nasıl Bir Oyun?

Red Hook Studios tarafından geliştirilen ve 2016 yılında oyuncular ile buluşmuş olan yapım roguelike türünün başarılı örneklerinden. Sıra tabanlı bir RPG deneyimini de oyunculara yaşatan yapım karanlık atmosferi ve kendine bağlayan yapısı ile de dikkat çekiyor. Hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmiş olan yapım Steam üzerinde 39 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip.

Darkest Dungeon Nasıl Bedava Alınır?

Darkest Dungeon‘a ücretsiz bir biçimde sahip olmak için öncelikle bir Epic Games hesabına sahip olmanız gerekmekte. Hesabınıza giriş yaptıktan, yoksa da oluşturduktan sonra buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına erişebilirsiniz. Mağaza sayfasında yer alan ”Yükle” butonuna tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz sayfada ”Sipariş Ver” demeniz durumunda oyun kütüphanenizdeki yerini alacak ve sonsuza dek sizin olacak.

Darkest Dungeon Sistem Gereksinimleri

Düşük donanımlı istemler için biçilmiş kaftan olan oyunun sistem gereksinimlerine aşağıdan erişebilirsiniz.

MİNİMUM

  • RAM: 2 GB
  • Boş Alan: 2 GB kullanılabilir alan
  • Ekran Kartı: Open GL 3.2+ Compliant

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir