Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 26 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 26 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Yeni yıla kadar her gün bir yeni ücretsiz oyun verecek olan Epic Games 26 Aralık Cumartesi gününün oyununu oyuncularla paylaştı.

Devam eden yılbaşı indirimleri ile oyunculara pek çok fırsat sunan Epic Games ayrıca her gün bir yeni ücretsiz oyunu da tüm kullanıcılarına hediye etmeye devam ediyor. Her gün saat 19:00’u gösterdiğinde yepyeni bir oyunu ücretsiz yapan Epic Games bunun yanı sıra devam eden indirimler ile birlikte oyunculara büyük fırsatlar da sunuyor. İndirimlere ek olarak her kullanıcıya tam 60 TL değerinde bir de indirim çeki armağan eden platform bu sayede zaten indirimler ile oldukça uyguna gelen oyun fiyatlarında ekstra bir avantaj da sağlamış oluyor. Tüm bu fırsatlarla birlikte Epic Games tarafından 26 Aralık Cumartesi günü oyuncularla buluşturulan ücretsiz oyun ise My Time At Portia oldu.

Epic Games Store Yılbaşı İndirimlerinde Alınabilecek 10 Oyun

My Time At Portia Nasıl Bir Oyun?

Pathea Games tarafından geliştirilen ve 2018 yılı içerisinde piyasaya sürülmüş olan oyun oyunculara eğlenceli bir açık dünya vadediyor. Türkçe arayüz ve altyazı desteğine de sahip olan oyun 89 TL‘lik fiyat etiketine sahip. Oyunculara güzel bir rol yapma deneyimi de sunan My Time At Portia içerisindeki çeşitli mini oyunlarla da eğlenceyi bir an olsun bitirmiyor.

My Time At Portia Nasıl Bedava Alınır?

Oyunculara büyük bir eğlence vadeden oyuna bedava sahip olmak için Epic Games hesabınız yoksa oluşturduktan varsa da giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına erişebilirsiniz. Oyunun mağaza sayfasına eriştikten sonra burada yer alan ”Yükle” butonuna tıklamanız durumunda sipariş aşamasına yönlendirileceksiniz. Bu yönlendirmenin ardından sayfada yer alan ”Sipariş Ver” butonuna tıklamanız durumunda ise oyun kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

My Time At Portia Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi
  • İşlemci: Intel i3 Processor
  • Grafik Kartı: ATI 7770, Nvidia GeForce GTX 660 2GB
  • DirectX: 10. sürüm
  • Boş Alan: 6 GB
  • RAM: 6 GB

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir