Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 43 TL Değerinde İki Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor

Epic Games 43 TL Değerinde İki Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor

Epic Games Store’da bu haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Bu hafta Epic Games, 43 TL değerinde iki oyunu ücretsiz dağıtıyor. 

Her hafta düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarıyla oyuncuların ilgisini toplamayı başaran Epic Games Store, bu hafta toplam değeri yaklaşık 43 TL olan iki adet oyunu ücretsiz dağıtıyor. Dağıtılan oyunlar ise 18.50 TL değerindeki Bridge Constructor: The Walking Dead ve 25 TL değerindeki Ironcast.

bridge constructor the walking dead

Bridge Constructor: The Walking Dead

ClockStone Software tarafından geliştirilen ve Headup tarafından yayıncılığı üstlenilen Bridge Constructor: The Walking Dead, bir bulmaca oyunu. AMC’nin ünlü televizyon serisi The Walking Dead’in evreninde geçen oyunda zombilerle ve karşıt görüşlü saldırgan insanlarla dolu bir dünyada bir gruba katılıyoruz. Yapılar, köprüler inşa edip zombileri tuzaklara çekip ortamı güvenli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Oyunda çok sayıda bulmaca bölümü yer alıyor. Oyunun Epic Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows 8, Windows 10

Ram: 4 GB

Depolama: 400 MB

İşlemci: 3 GHz

DirectX Sürümü: 10

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 10

Ram: 8 GB

Depolama: 400 MB

İşlemci: 6 GHz

ironcast

Ironcast

Dreadbit Games tarafından geliştirilen ve Ripstone tarafından yayıncılığı üstlenilen Ironcast, 1880’lerin Victoria Dönemi’nde alternatif bir zamanda geçiyor. Ironcast adı verilen 7 metrelik savaş robotlarını kullanarak işgalcilere karşı mücadeleye girişiyoruz. Sıra tabanlı strateji türünde olan oyunda pek çok farklı savunma ve saldırı sistemleri yer alıyor. 50’nin üzerinde açılabilir öğe yer alan oyunda farkı kombinasyonları dilediğinizce deneyebiliyorsunuz. Oyunun Epic Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

Minimum:

İşlemci: Intel Pentium G630 @ 2.70 Ghz

Depolama: 2 GB

Ram: 2 GB

Ekran Kartı: AMD Radeon X850 XT

Önerilen:

İşlemci: Intel Core i3 @ 3 Ghz

Depolama: 2 GB

Ram: 8 GB

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

Bu oyunlar, 15 Temmuz 2021 tarihinde kadar ücretsiz olarak dağıtılmaya devam edecek. Oyunların Epic Store sayfalarına gidip ”YÜKLE” butonuna tıklayarak ücretsiz ve kalıcı bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir