Anasayfa > Blog > Epic Games Güvenilir mi?

Epic Games Güvenilir mi?

Dijital oyun mağazası olarak hayatlarımıza giren Epic Games güvenilir mi? Güvenilirse ne kadar güvenilir? Buyrun göz atalım.

Şirketin güvenilir olup olmaması, şirketin büyüklüğü ve kim olduğuyla da oldukça alakalı. Bilmiyor olmanız da garip değil ancak Epic Games 1992 yılından itibaren hizmet veren bir oyun stüdyosu. Kendileri Fortnite markasının da sahibi olarak biliniyor. Eğer onlarla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Epic Games Nedir?

Elbette internette bilgilerinizi paylaşmamak isteyebilirsiniz. Bu sizin tercihinize kalmış bir durumda. Ancak eğer büyük şirketlere güvenmek, ancak merdiven altı oluşumlara pabuç bırakmamak taraftarıysanız durum farklı. Her ne kadar oyuncular arasında genel kitleye henüz yeni inebilmiş olsa da Epic Games bir hayli büyük bir şirket.

Şirketin ve oyun satış platformunun bizce güvenilir olmasının bir nedeni daha var. Firmanın tanıdığımız diğer şirketlerle olan bağları. Örneğin Rockstar bir anlaşma yaparak oyunları GTA 5’i bu platforma özel bir şekilde gönül rahatlığıyla dağıtabiliyor.

Açıkçası eğer internetteki herhangi bir sosyal medya sitesine güvenerek üye olabiliyor ya da internet üzerinden alışveriş yapabiliyorsanız, Epic Games’e de aynı güveni göstermenizde bir sorun yok. Alışveriş platformunu henüz yeni ayağa kaldırmış olsa da şirket uzun zamandır oyunculara ve diğer büyük şirketlere hizmet sağlamakta.

Steam ‘Gerçekten’ Güvenilir mi?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir