Anasayfa > Blog > Epic Games Nedir?

Epic Games Nedir?

Günümüzün adından en çok bahsettiren firmalarından olan Epic Games nedir ve ne iş yapar gelin birlikte öğrenelim.

Epic Games, 1991 yılında Amerika Birleşik Devletleri içerisinde faaliyetlerine başlayan bir oyun firmasıdır. Şirketin adı Fortnite oyunuyla birlikte oyuncular tarafından tanınmıştır. Bunun dışında oyun dünyasının çok kullanılan fizik ve oyun motorlarından birisi olan Unreal Engine markasının da geliştiricisi Epic Games şirketidir. Ayrıca şirket Steam ve benzeri rakiplerinin bulduğu dijital oyun mağaza sektörüne de Epic Games Store adıyla girmiştir.

Oyun Motoru Nedir?

Epic Games Store günümüzün en çok adından bahsettiren projelerinden birisi olmuştur. Muhtemelen Epic Games nedir sorusunu internette aratmanıza ya da merak etmenize sebep olan platform da budur. Çünkü şirket içlerinde GTA 5’in de bulunduğu pek çok oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtmıştır. Bu da bugün isimlerini daha çok insanın bilmesine neden olmuştur. Epic Games Store neredeyse her hafta yeni beda oyunlar dağıtarak daha fazla kullanıcıya ulaşmaya çalışıyor.

Epic Games Hesabına Bedava Oyun Ekleme

Pazarda paylarını arttırmak için yaptıkları bu çalışmalarıyla birlikte şirketin oyun sektörü açısından değerinin bu denli yüksek olmasını sağlayan pek çok işlerinin olduğunu da unutmamak lazım. Şirket pek çok oyuncunun ve geliştiricinin göz nuru.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir