Anasayfa > Blog > Steam Güvenilir mi?

Steam Güvenilir mi?

İnternet üzerinden dijital ürünler satan platformla tanışan birçok kullanıcının aklına Steam güvenilir mi sorusu gelmekte.

Steam, uzun yıllardır oyun şirketlerinin oyunlarını yayınlamak için tercih ettiği bir dijital platform. Hatta zaman içerisinde pek çok rakibi çıkmış olsa da, neredeyse tekel olduğunu bile söyleyebiliriz. Ancak yine de yeni kullanıcılar elbette güvenilirliğini sorgulayabiliyorlar. Mağazanın hizmette olduğu 15 senelik süreç boyunca hakkında bir dolandırıcılık haberi görmediğimizi söyleyebiliriz.

Bununla birlikte platformun iade rehberinden de bahsetmemiz gerektiği aşikâr. Çünkü Valve şirketinin bu konuda ne kadar oyuncu dostu bir davranış sergilediğini biliyoruz. Eğer oyundan memnun kalmadıysanız Steam kolaylıkla oyununuzu iade etmenize de olanak sağlıyor. Bununla ilgili içeriğimizi aşağıya bırakıyor, göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Steam Oyun İade Etme Rehberimiz

Half-Life, Counter-Strike gibi büyük markların hayatımıza girmesini sağlayan oyun şirketi Valve’ın kurduğu Steam bir dijital oyun ve yazılım mağazasıdır. Eğer kendisiyle yeni karşılaştıysanız güvenilir olduğunu belirtebiliriz. Bunu söylememizin sebepleri arasında çok uzun yıllardır hizmet veriyor olmasıyla birlikte, oyuncu taraftarı tutumunun yer aldığını da bir gerçek.

Ayrıca internette genel olarak bilgilerinizi paylaşmıyorsanız ve bir yerlere üye olmuyorsanız tabii ki Steam’e de güvenmemeniz oldukça doğal. Ancak bunun dışında Steam’e üye olmanızın bir sosyal medya platformuna üye olmanızdan pek de farkı yok diyebiliriz. Ayrıca alışveriş yaparken de büyük e-ticaret sitelerine ve markalara güvendiğiniz kadar güvenebilirsiniz.

Epic Games Güvenilir mi?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir