Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store, 15 Günde 15 Bedava Oyun Verecek!

Epic Games Store, 15 Günde 15 Bedava Oyun Verecek!

17 Aralık’ta yıl başı indirimlerini başlatacağını açıklayan Epic Games Store, indirim esnasında 15 günde 15 tane bedava oyun dağıtacağını duyurdu.

Epic Games Store, indirimlerle birlikte “Bu kadar da olur mu?” denen etkinliklerinden birini başlatma peşinde. Birçok büyük oyunda büyük indirimlerle karşılaşacağımız Yılbaşı Tatili indirimini 17 Aralık tarihinde başlatacağını oyunculara duyuran Epic, aynı zamanda bu indirimler kapsamında on beş tane gizemli oyunu dağıtacağını da açıkladı. %75’e varan fırsatlarla kaliteli oyunları ucuz fiyata bizlerle buluşturacak olan Epic Games, aynı zamanda indirim boyunca her gün bedava oyunlar vererek oyuncuların yüzünü yeniden güldürecek.

epic games store

Epic’ten 15 Günde 15 Bedava Oyun!

Yazın karşılaştığımız etkinlikte bir ay boyunca süren indirimde dört adet büyük ve gizemli oyun bedavaya verilmişti. Aynı konseptte bir etkinlikle karşımıza çıkan Epic Games Store, bu sefer daha kısa süre içerisinde daha fazla oyunu bizlerle buluşturacak. Verilecek olan oyunların doğal olarak yazın verilenlerden daha ucuz olması bekleniyor, fakat şu ana kadar bizleri şaşırtan Epic’ten tekrar bir sürpriz görmek çok da şaşırtıcı olmaz açıkçası.

Epic Yılbaşı Tatili İndirimleri 17 Aralık’ta Bizlerle

Bu haberle birlikte Epic Games Store’un yeni indirimlerinin tarihi de duyuruldu. %75’e kadar çıkacak fırsatların bulunacağı indirim sezonu, 17 Aralık’ta başlayacak. 15 gün boyunca sürecek olan indirimlerin her gününde bir oyun bedavaya verilecek. Yirmi dört saat boyunca bedava kalacak olan oyunları aldığınızda sonsuza kadar kütüphanenizde kalacaklar.

Bu Haftanın Bedava Oyunları

17 Aralık’ta başlayan etkinlikten önce bedava oyun almak istiyorsanız Epic Games’te şu anda ücretsiz dağıtılan, toplam 148 TL değerinde olan iki oyuna göz atabilirsiniz. Obsidian tarafından geliştirilen ve Paradox tarafından yayımlanan iki adet RPG, Epic’te bir haftalığına bedavaya veriliyor.

Toplam 148 TL’lik İki Oyun, Epic Games Store’da Bedava Oldu (10-17 Aralık)

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir