Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store İstek Listesi İle Karşımızda!

Epic Games Store İstek Listesi İle Karşımızda!

İndirimleri, kaliteli oyunları ve dağıttığı oyunlarla yükselişine hızla devam eden Epic Games Store, şimdi de istek listesi güncellemesiyle gündemimizde.

Epic Games Store, haftada iki kez dağıttığı bedava oyunlarıyla, diğer platformda olmayıp kendisinin sattığı oyunlarla oyuncular tarafından oldukça sevilen ve hızla yaygınlaşan bir platform hâline geldi. Yeni güncellemeye bakacak olursak Epic Games bu yükselişle yetinmeye pek de niyetli değil gibi duruyor.

İstek listesi özelliğini kullanmak oldukça basit. İstediğimiz oyunun sayfasına girmemizin ardından fiyatın yanında bulunan kalp işaretine tıklayarak istek listemize oyunu ekliyoruz.

epic games istek listesi

Epic Games Launcher’a hesabımızla giriş yaptıktan sonra sol altta çıkan kullanıcı adımıza tıklayınca çıkan seçeneklerden ilgili olan kısma tıklayarak istek listemizi görüntüleyebiliyoruz. İstek listesi ise aşağıdaki şekilde gözüküyor. Listedeki oyunları alfabetik olarak, indirim durumuna göre veya fiyatın azalıp artmasına göre sıralayabiliyoruz. Steam’deki gibi dilediğimize göre oyun sıralama özgürlüğü ise henüz Epic Games’in istek listesinde bulunmuyor.

Epic Games Store İstek Listesi

istek listesi giriş

epic games istek listesi

Yaptığı açıklamada istek listesinin daha ilk sürümünde olduğunu ve birçok özelliğin yolda olduğunu belirten Epic Games, kullanıcılardan gelecek olan geri bildirimlere açık olduklarını söyledi. Gelecek olan güncellemelerde oyunların indirime girme durumunda e-posta bildirimlerinin de verileceği belirtildi.

Henüz Steam’in istek listesinin özellikleriyle fazla rekabet edemeyecek olsa da Epic’in getirdiği bu özellik gelecekte yeteri kadar gelişecek gibi gözüküyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir