Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store’da Gelecek Hafta Ücretsiz Olacak Oyunlar Belli Oldu!

Epic Games Store’da Gelecek Hafta Ücretsiz Olacak Oyunlar Belli Oldu!

 Epic Games Store’da ücretsiz oyun kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Epic Games Store’da gelecek hafta ücretsiz olacak 2 farklı oyun belli oldu. Oyunların detayları ve kampanya tarihi haberimizde.

Düzenlediği ücretsiz oyun kampanyaları ile bütün dönem boyunca gündemde kalmayı başaran Epic Games’in oyun mağazası ve kütüphanesi Epic Games Store’da gelecek hafta birbirinden farklı 2 oyun ücretsiz olacak. Ücretsiz olacak oyunlar Epic Games Store’un mağaza ana sayfasına konuldu. İşte Steam fiyatları toplam 140 TL eden o iki oyun:

where the water tastes like wine

Where The Water Taste Like Wine

Dim Bulb games tarafından geliştirilen ve Good Shepherd Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen tek oyunculu hikayeli macera oyunu Where The Water Taste Like Wine, 2018 yılında piyasaya sunuldu. Resmi tanıtım yazısında anlatım-macera oyunu olarak tanıtılan oyunda, ABD’nin Buhran döneminde yeni insanlarla tanışıp hikayeyi derinleştireceğiz. Where The Water Taste Like Wine, 10 Eylül – 17 Eylül 2020 tarihleri arasında Epic Games Store’da ücretsiz olacak.

Where The Water Taste Like Wine Epic Store Sayfası

railway empire

Railway Empire

Gaming Minds Studios tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayıncılığı üstlenilen Railway Empire, Strateji, Tek oyunculu simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 2018 yılında piyasaya sunulan oyunda geniş bir demiryolu ağı oluşturmayı hedefliyoruz. 40’dan fazla tren satın alıp demiryolu istasyonları, fabrikalar ve turistik noktalar gibi yerleri satın alabiliyoruz. Railway Empire, 10 Eylül – 17 Eylül 2020 tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Railway Empire Epic Store Sayfası

Siz gelecek hafta ücretsiz olacak oyunları nasıl buldunuz? Ücretsiz edinmeyi düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Ücretsiz edinmeyi artık düşünmüyorum.
    Çünkü Perşembe günü saat 18:00 da elim istemsiz Epic Games i açıp ücretsiz oyunları alıyor 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir