Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Store’da Gelecek Hafta Ücretsiz Olacak Oyun Belli Oldu!

Epic Store’da Gelecek Hafta Ücretsiz Olacak Oyun Belli Oldu!

 Epic Store ücretsiz oyun kampanyaları her hafta aralıksız olarak düzenlenmeye tüm hızıyla devam ediyor. Epic Store’da gelecek hafta ücretsiz olacak oyun belli oldu. Detaylar haberimizde.

Epic Games’in oyun mağazası ve kütüphanesi Epic Games Store, her hafta düzenli olarak ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu kampanyalar sayesinde birçok oyuncuyu kendisine ilgi ile çekmeyi başarmış Epic Store’da gelecek hafta tek bir oyun ücretsiz olacak. Epic Store’un ana sayfasında açıklanan oyunumuzun adı Stick it To The Man!

Stick it To The Man Hakkında

Zoink tarafından geliştirilen ve Ripstone tarafından yayıncılığı üstlenilen Stick it To The Man, bir aksiyon, platform macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çıkışını 13 Aralık 2013 yılında yapan oyunun konusunu anlatan resmi tanıtım yazısı ise şu şekilde:

Sağlam testçi Ray, korkunç bir kaza geçirir ve beyninden çıkan dev, pembe bir spaghetti kolla uyanır! Yeni olağanüstü güçleri sayesinde insanların zihnini okuyabilir ve dünyayı değiştirebilir; fakat şu anda işlemediği bir suç nedeniyle aranıyor.

Stick It To The Man! Epic Store Sayfası!

Stick it To The Man 17 Eylül – 24 Eylül 2020 tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunu aldıktan sonra kalıcı olarak kütüphanenizde kalmaya devam edecek.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir