Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Store’da Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! (1 Ekim – 8 Ekim)

Epic Store’da Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! (1 Ekim – 8 Ekim)

Epic Store ücretsiz oyun kampanyaları devam ediyor. Gelecek haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Bu hafta Epic Games, RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition’u ücretsiz sunuyor. Önümüzdeki haftanın oyunu da ücretsiz oyunlar bölümünde yerini aldı. Detaylar haberimizde.

Epic Games’in oyun mağazası ve kütüphanesi Epic Games Store’da ücretsiz oyun kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle sunduğu bu ücretsiz oyunlarla popülerliği yakalayan Epic Games Store’da her hafta düzenli olarak ücretsiz oyun kampanyaları oluyor. Bu haftanın oyunu ise RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition’dı. Bu haftanın oyununu ücretsiz edinmek için buraya tıklayarak oyunun resmi sayfasına ulaşabilirsiniz. Epic Store ücretsiz oyun kampanyaları için gelecek hafta ücretsiz sunulacak oyunumuz ise Pikuniku oluyor. Oyunun resmi Epic Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

pikuniku

Pikuniku Hakkında

Sectordub tarafından geliştirilen Pikuniku, Fall Guys’ın yayıncısı Devolver tarafından yayınlanıyor. Bağımsız, macera, eğlence oyunu Pikuniku’nun resmi tanıtımı ise şu şekilde yapılıyor:

Acayip karakterlerin zorlukların üstesinden gelmesine ve derin devlet komplolarını çözmesine yardımcı olacağın bu müthiş distopyan macerada küçük çaplı ve eğlenceli bir devrim başlat!

Pikuniku Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 x86/x64

İşlemci: Intel Core2 Duo E4500 (2 * 2200) or equivalent

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce 9600 GT (512 MB) / Intel HD Graphics 2500

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 300 MB kullanılabilir alan

Siz önümüzdeki haftanın ücretsiz oyununu nasıl buldunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Hades’i ücretsiz olarak vermedikleri sürece asla tatmin olmam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir