Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Store’un Gelecek Hafta Ücretsiz Olarak Dağıtacağı Oyun Belli Oldu (25 Şubat)

Epic Store’un Gelecek Hafta Ücretsiz Olarak Dağıtacağı Oyun Belli Oldu (25 Şubat)

Epic Store’da düzenlenen ücretsiz oyun kampanyalarında gelecek hafta ücretsiz olacak oyun belli oldu. Epic Games Store sayfasında ücretsiz oyunlar kategorisinde gelecek haftanın oyunu da yerini aldı. Detaylar haberimizde.

RAGE 2 ve Absolute Drift Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Her hafta düzenli olarak yürüttüğü ücretsiz oyun kampanyaları ile gündemden düşmeyen ve oyuncuların ilgisini toplayan Epic Games Store’da kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor. Epic Games Store’da bu hafta RAGE 2 ve Absolute Drift oyunları ücretsiz olarak dağıtılmakta. Mağazanın ana sayfasında ücretsiz oyunlar kategorisinde gelecek hafta ücretsiz verilecek oyun paylaşıldı. 25 Şubat 2021 – 4 Mart 2021 tarihleri arası Sunless Sea, Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Sunless Sea Hakkında

Failbetter Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız macera-RYO oyunu Sunless Sea, 6 Şubat 2015’te çıkışını gerçekleştirdi. Oyun, etkileyici hikaye anlatımı, görselliği, keşif hissi ve devamlı ölmeye bağlı Gotik temasıyla öne çıkıyor. Oyunda Victoria Dönemi’ne ait bir buhar gemisinin kaptanlığını yapıyoruz. Oyun 25 Şubat 2021 saat 19.00’da ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak. Tam bir hafta boyunca 4 Mart 2021’e kadar oyunu ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Oyunun fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Sunless Sea Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Windows XP ya da üstü
    • İşlemci: 2Ghz ya da daha iyisi
    • RAM: 1 GB RAM
    • Grafik Kartı: Minimum 1280×768 çözünürlük,  DirectX 9.0c uyumlu bir grafik kartı
    • Depolama Alanı: 700 MB kullanılabilir alan

Siz Epic Store gelecek haftanın ücretsiz oyununu nasıl buldunuz? Ücretsiz olduğunda kütüphanenize eklemeyi düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir