Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Store’un Gelecek Haftaya Ücretsiz Vereceği Oyun Belli Oldu! (11 Şubat)

Epic Store’un Gelecek Haftaya Ücretsiz Vereceği Oyun Belli Oldu! (11 Şubat)

Epic Store gelecek hafta ücretsiz olarak vereceği oyunu gösterdi. Her hafta düzenli olarak yürüttüğü ücretsiz oyun kampanyalarını devam ettiren Epic Store, 11 Şubat itibariyle ücretsiz olarak sunacağı oyunu ücretsiz oyunlar sekmesinde paylaştı. Detaylar haberimizde.

Metro: Last Light ve For The King Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Düzenlediği ücretsiz oyun kampanyaları ile gündemden düşmeyen Epic Games Store’da geçtiğimiz gün başlayan yeni kampanya ile Metro: Last Light ve For The King yapımları ücretsiz olarak dağıtılmaya başlamıştı. Epic Games, mağaza sayfasında yer alan ücretsiz oyunlar sekmesine 11 Şubat itibariyle ücretsiz olarak dağıtacağı oyunu koydu. Halcyon 6: Starbase Commander, gelecek hafta ücretsiz olacak!

Halcyon 6: Starbase Commander Hakkında

Massive Damage tarafından geliştirilen ve yayınlanan Halcyon 6: Starbase Commander, ödüllü bağımsız strateji RYO’nun geliştirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun genel olarak bağımsız bir RYO strateji oyunu. Oyunda üs kurabiliyor, keşif yapabiliyor, mürettebat yönetimi yapıp taktiksel savaşlara girebiliyoruz. Aynı zamanda oyunda hikaye etkinlikleri de yer almakta. Oyunun Epic Games Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 9 Eylül 2016 yılında çıkan oyunun sistem gereksinimleri ise şöyle:

Halcyon 6: Starbase Commander Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8/10
    • İşlemci: 2GHZ
    • RAM: 2 GB RAM
    • Grafik Kartı: 128MB
    • Depolama Alanı: 400 MB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

    • İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8/10
    • İşlemci: 2GHZ
    • RAM: 2 GB RAM
    • Grafik Kartı: 512MB
    • Depolama Alanı: 400 MB kullanılabilir alan

Oyun 11 Şubat 2021 itibariyle 1 hafta boyunca 18 Şubat 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu süreç içerisinde oyunu ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Siz gelecek haftanın oyununu nasıl buldunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir