Anasayfa > Oyun Haberleri > eShop’ta Minecraft Dungeons Artık Birinci!

eShop’ta Minecraft Dungeons Artık Birinci!

10. yılını kutlayan Minecraft’ın yeni oyunu Minecraft Dungeons eShop’ta Animal Crossing’in önüne geçti ve tahtına oturdu.

26 Mayıs tarihinde 10. yılını kutlayan Minecraft‘a alternatif bir çerezlik oyun olarak Minecraft Dungeons yayınlanmıştı ve kısa sürede kendini göstermeyi başardı. Minecraft‘ın tatlı grafikleri ile farklı bir oynanış tarzını birleştiren oyun belli ki hayranlar tarafından da sevilmiş durumda. Animal Crossing‘in uzun süreli hakimiyetini bozan oyun Nintendo‘nun online satış mağazası eShop‘ta ilk sıradaki tahtına oturdu.

Dungeons

Bir füzyon olarak karşımıza çıkan oyun belirttiğim çerezlik niyetinde sayılabilir. Oyun yeni çıkmış olmasından dolayı “Yavan bir oyun, Fazla içerik yok” gibi tepkilerle karşılaştı ancak buna karşılık oyunun yeni çıktığını belirten yorumlar da mevcut. Oyunun güncellemeler ile çeşitleneceğini beklemek pek de mantıksız bir düşünce değil.

Oyunun hikayesine gelecek olursak biz oyuncular olarak kahramanlarız. Yine bulunduğumuz diyarlar tehlike altında. Tehdit ise Arch Illager. Kendisi zamanında kimseden sevgi görmemiş bir birey. Sonrasında yaptığı keşif ile süper güçlere kavuşup etrafında hakimiyet kuruyor. Bizim kahramanlar olarak da amacımız diyarları kullanarak Arch Illager‘ı yenmek.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir