Anasayfa > Oyun Haberleri > Evil Genius 2: World Domination Ertelendi

Evil Genius 2: World Domination Ertelendi

Rebellion tarafından geliştirilen eğlenceli simülasyon strateji oyunu Evil Genius 2: World Domination ertelendi.

evil genius

2004 yılında çıkış yapan Evil Genius sıra dışı konusu ve anlatımıyla oyuncuların dikkatini çekmiş ve oyuncular tarafından bir hayli beğenilmişti. Haziran 2019‘da ise ikinci oyun duyurulduğunda birinci oyunun hayranları oldukça sevinmişti. Duyurulmasından bir yıl sonra Haziran 2020‘de ise oyunun oynanış fragmanı yayınlanmıştı ve çıkış tarihinin 2020‘de olacağı açıklanmıştı.

Dünyayı etkisine alan COVID-19 sebebiyle oyun üzerindeki çalışmanın etkilendiğini belirten yapımcı ve geliştirici Rebellion, oyunun çıkış tarihinin 2021’e ertelendiğini açıkladı. Geliştirici ekibin seriye yakışır bir oyun çıkartmak için daha fazla süreye ihtiyacı olduğu belirtildi. Çıkış tarihinin en yakın zamanda açıklanacağı da eklendi.

Evil Genius 2: World Domination‘da kendi kötülük örgütünüzü kuracak, bu örgütün ana merkezini oluşturacak ve dünyaya kötülüğü yaymaya çalışacaksınız. Bunun yanında oyunun en dikkat çeken özelliği ise kullandığı mizah öğeleri. Oyunun geçtiğimiz aylarda yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir