Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys 3.5 Güncellemesi İle Oyuna Neler Ekleneceği Duyuruldu
Fall Guys 3.5 Güncellemesi

Fall Guys 3.5 Güncellemesi İle Oyuna Neler Ekleneceği Duyuruldu

Fall Guys 3.5 Güncellemesi ile oyuna eklenecek yeni içerikler belli oldu. Fall Guys resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderide 3.5 güncellemesinde oyuncuları bekleyen yenilikler paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Fall Guys Prime Gaming Ocak 2021 Ödülü Açıklandı

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital Games tarafından yayıncılığı üstlenilen Fall Guys, 3.sezonu ile devam ediyor. Yeni güncellemeler almaya devam eden oyunun yeni güncellemesi olacak 3.5 yaması ile oyuna neler ekleneceği resmi olarak duyuruldu.

Fall Guys özellikle ilk sezonuyla büyük bir ilgi toplamıştı. İkinci sezonuyla kitlesinin bir kısmını kaybetse de 3.sezonda gelen yenilikler oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Şimdi sezon ortası güncelleme olan 3.5 güncellemesi ile de oyuna çeşitli güncellemeler geliyor.

Twitter hesabından açıklanan bilgilere göre 3.5 güncellemesi ile oyuna yepyeni bir bölüm eklenecek. Şu anda aktif olan bölümler için ise 40’tan fazla varyasyon eklenecek. Fall Feed adı verilen bir içerik de oyuna eklenecek ancak henüz hakkında bilgi sahibi değiliz.

Bekleyenlere müjde olarak yeni bir DLC paketi geleceği bilgisini verebiliriz. Bunların dışında Godzilla, Sonic ve Goose Game kostümleri normal mağazada yerini alacak. Önümüzdeki haftalarda yeni şovlar ve kostümlerin de ekleneceği belirtiliyor.

Siz Fall Guys 3.5 güncellemesi ile gelecek yenilikleri nasıl buldunuz? Fall Guys’ı oynuyor musunuz? Fall Guys’ın resmi sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir