Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Aim Lab Kostümü Mağazadaki Yerini Aldı

Fall Guys Aim Lab Kostümü Mağazadaki Yerini Aldı

Oyun dünyasına beklenmedik bir biçimde damga vuran Fall Guys Aim Lab ile yaptıkları işbirliği kapsamında yeni bir kostümü oyuna ekledi.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında çıkışını gerçekleştirmiş olan Fall Guys çıkışını gerçekleştirdiği ilk günlerinin görkeminden uzak olsa da hala kendine has ve hatırı sayılır sayıda bir oyuncu kitlesini eline tutmayı başarıyor. Oyuncuların Fall Guys‘ı bu kadar sevmesinin ardında yatan sebeplerin başında ise hiç şüphesiz kolay ancak eğlenceli oyun mekanikleri, oyunun rengarenk yapısı ve sunduğu hızlı eğlence geliyor. Yeni işbirlikleri ile de oyuncuların karşısına çıkmayı ihmal etmeyen Fall Guys geçtiğimiz günlerde duyurulan Doom işbirliğinin meyveleri olan kostümleri oyunculara tanıttıktan sonra yepyeni bir kostümü daha oyuna eklemeye hazırlanıyor.


Fall Guys ve Aim Lab arasında yapılan işbirliğinin sonucu olarak oyuna eklenen kostüm bugünden itibaren iki gün boyunca mağazada olacak. İki parça halinde satışa sunulmuş olan legendary kostümünün fiyatı ise diğer legendary sınıfı kostümlere kıyasla oldukça uygun olması ile dikkat çekiyor. Kostümün her bir parçası 1 taç değerinde.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir