Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Godzilla Kostümü Yolda!

Fall Guys Godzilla Kostümü Yolda!

Fall Guys Godzilla kostümü yolda! 2.sezonu ile yeni güncellemeler ve kostümler almaya devam eden Fall Guys’a yakında Godzilla kostümü ekleniyor. Haberin detayları haberimizde.

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan Fall Guys’ın 2.sezonu devam ediyor. Sezon boyunca yeni güncellemeler ve kostümler alan oyunun mağazasında özel bir köstüm yer alacak. Fall Guys için açılan resmi Twitter sayfasından paylaşılan duyuruya göre oyuna Godzilla kostümü eklenecek. Oyunculara ”Taçlarınızı toplamaya başlasanız iyi olur” denildi ve kostüm duyuruldu!

Fall Guys Godzilla Kostümü!

Geliştiriciler bu kostümü özel bir nedenden dolayı oyuna ekleyecek. 3 Kasım 1954 yapımı Godzilla filmi ile ortaya çıkmış ve Japonyada ikonik bir kurgusal karakter haline gelen Godzilla, Fall Guys’ın konuğu oluyor. 3 Kasım 2020 tarihinde oyun için mağazaya gelecek kostümün fiyatı ise 10 Taç. Oyun içi kazandığınız galibiyetler ve seviye ilerlemesi ile bu sayıya ulaşarak kostümü alabilirsiniz.

Siz Godzilla ve Godzilla kostümünün Fall Guys’a gelmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Kostümü alacak mısınız? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Detaylı bilgiler ve güncellemeler için oyunun resmi sitesine ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir