Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Hileciler ile Mücadele Açıklamaları Yapıldı

Fall Guys Hileciler ile Mücadele Açıklamaları Yapıldı

Çıkışı ile oyun dünyasını etkileyen ve bir süredir hile sıkıntıları ile uğraşan Fall Guys hileciler ile mücadele için açıklamalarda bulundu.

Temmuz ayında çıkış yapan Fall Guys: Ultimate Knockout çıkışı ile büyük etki uyandırmayı başarmıştı. Zafere ulaşmaya çalıştığımız bu eğlenceli yapım için kısa sürede takımlar oluşturuldu, turnuvalar düzenlenmeye başlandı. Ancak oyunun çıkışı ile bu rekabetçi ortamı bozan oyuncular da ortaya çıktı. Bir süredir hile sorununa çözüm bulmak için uğraşan Fall Guys ekibi bu konuda yeni açıklamalarda bulundu.

“Hile problemi hakkında gerçekten üzgünüz!

Durumu geliştirmek için güncel tespit sistemimizi bu hafta geliştiriyoruz.

Ayrıca önümüzdeki haftalarda oyuna Fortnite gibi bazı oyunlarda kullanılan hile koruma sistemini ekleyecek BÜYÜK bir güncelleme de yolda.

Sabrınız için teşekkür ederiz!”

(BeanBot değil)

Fall Guys hileciler ile mücadelesindeki kararlılığını yaptıkları her çalışma ile göstermeye devam ediyor. Umuyoruz ki bu sorunu en yakın zamanda çözerler ve Fall Guys Ultimate oluşturmak istediği rekabetçi ortama kavuşur.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir