Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Sevgililer Günü İçin Oyuna Panda Kostümü Ekliyor

Fall Guys Sevgililer Günü İçin Oyuna Panda Kostümü Ekliyor

Fall Guys Sevgililer Günü etkinliği için oyuna kırmızı bir panda kostümü ekledi. Oyuncular 14 ve 16 Şubat tarihleri arasında alabilecek.

Popüler oyunun geliştirici koltuğunda oturan Mediatonic, resmi Twitter hesabı üzerinden bir video paylaştı. Videoda ise bir kişinin Fall Guys oynadığı görülüyor. Akabinde kapı çalıyor ve oyuncu kapıyı açınca kocaman bir Fall Guy ile karşılaşıyor.

Elinde bir sürü kartlar tutan dev Fall Guy sırayla kartları değiştirdiğinde ise her dilde seni seviyorum cümlesinin yazdığı görülüyor. Video “pandalar kırmızıdır, severler bambu; Sevgililer Günü’nde en güzel hediye sensin yavru” şiiriyle sona eriyor.

Fall Guys Sevgililer Günü kırmızı panda kostümü ise geliştiricinin oyuna eklediği onlarca özel kostümden biri. Mediatonic daha önce Sonic the Hedgehod’a gönderme olarak farklı bir kostüm daha eklemiş ve çeşitli şeylere atıfta Fall Guys kostümleri aracılığıyla atıfta bulunmuştu. Kostümün alt ve üst kısmı ise 1000 kudo’ya satılıyor. 

fall guys sevgililer günü

Sevgililer Günü gibi özel günler birçok çevrimiçi oyunda da kendine yer buluyor. Fall Guys’daki etkinlik 14-16 Şubat tarihleri arasında oyunculara yeni bir kostüm satın alma şansı sunacak. ARK: Survival Evolved ise 1 hafta süren daha geniş kapsamlı bir Sevgililer Günü etkinliği ile geliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir