Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys; PUBG, GTA V, TF2 Gibi Devleri Oyuncu Sayısıyla Solladı!

Fall Guys; PUBG, GTA V, TF2 Gibi Devleri Oyuncu Sayısıyla Solladı!

Son günlerde bolca oynanan, alışılagelmişin dışında bir battle royale oyunu olan Fall Guys Steam’de oyuncu sayısıyla üçüncü sıraya oturdu.

Küçük küçük fasulyelere dönüşüp çeşitli mini oyunları bitirerek hayatta kalmaya çalıştığımız tatlış bir oyun olan Fall Guys, çıkışından beri başarılı ve eğlenceli sosyal medya ekibi ve zevkli oynanışıyla oyuncuların ilgisini çekmiş durumda. En trend oyunlar listesinde zirveye oturan oyun, anlık oyuncu sayısıyla Steam’de üçüncü sıraya oturarak PUBG, GTA V gibi oyunları solladı. Fall Guys’ı anlık oyuncu sayısında geçen oyunlar arasında ilk sırada CS:GO ve ikinci sırada Dota 2 bulunmakta.

SteamDB verilerine göre son günlere damgasını vuran oyunun bugün ulaştığı en yüksek oyuncu sayısı 115.000 civarında. Son günlerin çokça rağbet gören oyunu, bu sayıyla Rainbow Six’i geçerken GTA V’e çok yaklaşmış durumda. Trend oyunlar listesinde tepeye ambargosunu çoktan vurmuş olan oyun, anlık oyuncu sayısı listesinde de an itibarıyla CS:GO ve Dota 2’nin ardından üçüncü sırada.

steamdb-fall-guys

Fall Guys’ı Steam’den 38 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Oynanışının zevki yetmezmiş gibi eğlenceli sosyal medya ekibiyle de oyuncuların sempatisini kazanmış olan Fall Guys’ın hayranları, rastgele bir kalıbı yirmi altı dakika içerisinde Twitter’da trend yapmayı başarmıştı.

Fall Guys Hayranları, “Seesaw Spaghetti” Kalıbıyla Twitter’ı Salladı!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Party panic gibi bi oyun bence hypı sönecek gibi güncelleme gelirse kitle artabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir